Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bostadsrätter & Fastighet

Skyltar för fastigheter, bostadsrätter eller hyreshus

Gör det enkelt att skapa ordning och trivsel med våra skyltar!

Vi har tagit fram ett brett sortiment av skyltar som passar både till hyreshus, bostadsrätter, fastigheter och som även kan passa till arbetsplatsen. 

Bostadsrättsskyltar på Happy Print

Med våra skyltar blir det enkelt för besökaren att hitta vägen med våra vägvisningsskyltar eller visa bostadsrättsföreningens namn, gatans namn och husets nummer eller med en Välkommen skylt

Vi har även skyltar att märka upp för cyklar, parkering, tvättstugan, städrum, miljö- och återvinning, barnvagnsförråd, kameraövervakning, hastighetsbegränsningar, rökning, hundbajs eller uppmana bilister att köra sakta.

Våra skyltar lämpar sig för både för inomhus- och utomhusmiljöer. För bästa kvalitet och hållbarhet så är våra skyltar uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. 

Våra skyltar finns i flera olika material, som tex plan aluminium, bockad aluminium, plast eller som en dekal (klistermärke). Du kan också välja reflekterande skyltar om du har behov av det. Våra skyltar i plan aluminium har hål i hörnen för att vara lätta att skruva upp. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här

Om du inte hittar den skylten du är ute efter - hör av dig till oss, vi gör nya motiv hela dagarna och hjälper gärna till om du har speciella önskemål.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: