Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Cykelskyltar

Underlätta för alla boende i ert hus att skapa trivsel och ordning. Med våra cykelskyltar blir det enkelt att märka upp vart man ska förvara, parkera eller ladda cyklar. Vi har ett brett sortiment med skyltar i olika stilar och utföranden för att det ska passa in i just din förening, hyreshus eller arbetsplats. Om man har en cykelparkering som man vill märka upp, lämpar sig våra skyltar sig både för inomhus- och utomhusmiljöer. Vill du läsa mer? Tryck här!


Cykelskyltar hos Happy Print

Med våra cykelskyltar kan du skapa en säker och välorganiserad miljö för cyklister i din byggnad, på din arbetsplats eller i din stad. Hitta rätt plats för cykelparkering, visa vägen till cykelvägar eller förhindra obehöriga intrång med vårt sortiment av högkvalitativa skyltar. Vi erbjuder skyltar med olika budskap, symboler och färger för att passa dina specifika behov och önskemål. Från "Cykelparkering" till "Inga cyklar här tack" - vi har skyltar för varje situation och plats! 

Hållbarhet och högsta kvalitet - alltid!

Behöver du en skylt med din företagslogotyp eller en anpassad text? Inga problem! Vi erbjuder också möjligheten att skapa anpassade cykelskyltar som matchar din organisation eller företags varumärke perfekt. Kontakta oss för att utforska alla alternativ och skapa skyltar som passar just dina behov och önskemål. 

Precis som med våra andra skyltar, är våra cykelskyltar tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning och hållbarhet. UV-beständigt material och tydlig tryckning garanterar att skyltarna förblir synliga och läsbara under många år framöver både inomhus och utomhus. Här nedan är våra fyra olika materialalternativ: 

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: