Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Håll Sverige rent skyltar

Med våra skyltar blir blir det tydligt vart man slänger sitt skräp. Vi har ett brett sortiment med skyltar i olika stilar och utföranden för att det ska passa in i just din förening, hyreshus eller arbetsplats. Våra skyltar som är märkta med soprum finns även med bara symbol om man vill märka upp en soptunna eller papperskorg. Vi vill bli fler som inte skräpar ner, håll Sverige rent! Vill du läsa mer? Tryck här!

Håll Sverige rent skyltar hos Happy Print!

I denna kategori finner du ett omfattande urval av "Håll Sverige rent skyltar" som främjar en renare och mer trivsam miljö för oss alla. Vi erbjuder ett brett spektrum av skyltar som syftar till att uppmuntra till ansvarsfullt beteende när det gäller hantering av skräp och hundbajs. Våra skyltar är utformade för att tydligt kommunicera viktiga budskap såsom "Plocka upp efter din hund", "Håll området snyggt" och "Rasta gärna din hund men inte här".  

Genom att påminna människor om deras ansvar att ta hand om sina husdjur och att hålla allmänna områden rena, bidrar våra skyltar till att minska nedskräpning och bevara våra utomhusmiljöer. Oavsett om du behöver en skylt för att markera hundbajspåsar, uppmana till skräpsortering eller informera om hundvänliga områden, så har vi alternativen för dig. Vårt sortiment omfattar olika storlekar, färger och budskap för att passa olika platser och situationer. 

För oss är hållbarhet otroligt viktigt. Därför tillverkas våra skyltar av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga mot väder och vind. Genom att investera i våra skyltar kan du vara säker på att de kommer att hålla i många år framöver. Här nedan har vi listat upp alla våra olika materialalternativ:

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor. 

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket. 

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar. 

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material. 

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här. 

Håll Sverige rent - tillsammans gör vi skillnad! 

Nedskräpning har allvarliga miljöeffekter. Skräp som lämnas i naturen bryts ner långsamt och kan förorena mark och vatten. Plastskräp är särskilt skadligt eftersom det kan brytas ner till mikroplast som kan skada marint liv och hamna i den globala livsmedelskedjan. Dessutom kan nedskräpning locka till sig skadedjur och sprida sjukdomar, vilket utgör risker för både människor och djur. 

Genom att investera i våra "Håll Sverige rent skyltar" kan du vara med och skapa en långsiktig förändring för en renare och mer hållbar miljö. Genom att påminna människor om deras ansvar att ta hand om sina husdjur och att hålla allmänna områden rena, kan vi tillsammans arbeta för att förhindra nedskräpning och främja en mer hållbar livsstil. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: