Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Hundar och hundbajs

Med våra plocka upp hundbajset skyltar uppmanar vi hundägarna på ett enkelt och trevligt sätt att man ska plocka upp hundskiten och vart man slänger sin hundbajspåse. Välj mellan olika budskap såsom, "rasta gärna din hund men inte här" "plocka upp hundbajset" "plocka upp efter din hund" eller märk tydligt upp släng gärna din hundbajspåse här. Vill du läsa mer? Tryck här!

Trött på att grannen inte plockar upp efter sin hund?

Våra skyltar i denna kategori har i syfte att effektivt hjälpa till att skapa en ren, säker och välorganiserad miljö för både hundar och människor. Vårt sortiment av skyltar är av högsta kvalitet och är utformade för att tydligt kommunicera viktiga meddelanden relaterade till hundar och hanteringen av hundbajs. Med våra hundskyltar kan du markera områden där hundar är välkomna eller informera om vikten av att plocka upp efter sina husdjur. Våra varningsskyltar ger tydliga instruktioner och riktlinjer som hjälper till att främja en respektfull och ansvarsfull attityd gentemot allmänna områden och gemensamma utrymmen.

Skyltar som står sig i många år framöver!

Vårt engagemang för kvalitet och funktion är centralt i vårt urval av hundskyltar. Varje skylt är noggrant utformad för att vara lättläst och hållbar, även i utomhusmiljöer och under olika väderförhållanden. Med våra skyltar kan du skapa en miljö där alla, oavsett om de är hundägare eller inte, kan njuta av renhet och trygghet.

Våra skyltar finns dessutom i flera olika material, som tex plan aluminium, bockad aluminium, plast eller som en dekal. Du kan också välja reflekterande skyltar om du har behov av det. Våra skyltar i plan aluminium har hål i hörnen för att vara lätta att skruva upp. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här. För en fullständig guide om våra material hänvisar vi dig till vår bloggg, där vi bland annat har en komplett guide för vilket material som passar dig och ditt behov bäst - läs mer här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: