Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Husskyltar & husnummer

Välkommen till denna kategori, här hittar du massor med husnummerskyltar och husskyltar! Oavsett om du letar efter en klassisk husskylt, eller vill ha något lite mer modernt så har vi precis det du letar efter. Vi trycker dessutom alla våra husskyltar här i vår skyltverkstad i Halmstad, på så sätt kan vi alltid säkerrställa högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här.


På Happy Print gör vi husskyltar som håller länge

En husnummerskylt är inte minst en snygg detalj, men också väldigt viktig detalj på ditt hus. Det gör det lätt för både besökare, brevbärare och räddningstjänst att hitta rätt. Det är som sagt, dock mer än bara siffror – det är en chans att ge ditt hem en snygg detalj som gör huset mycket snyggare. Här nedan har vi listat upp fyra anledningar till varför vi tycker du ska ha en husnummerskylt från oss: 

  • Lätt att hitta: En tydlig och bra husnummerskylt gör det enkelt för alla som ska hälsa på att hitta rätt adress på ett snabbt och smidigt sätt. Oavsett om det är vänner, eller leveranser som ska levereras så underlättar det enormt med en tydlig husskylt. 
  • Första intrycket: Din husnummerskylt är många gånger det första dina gäster, eller besökare ser när de kommer på besök. En snygg husnummerskylt ger ett positivt första intryck och visar att du bryr dig om de små detaljerna. 
  • Personlig stil: Här på Happy Print kan du välja att ha endast ditt nummer, men vi har även lite mer stilrena alternativ som låter dig skriva in ditt efternamn i en fin stil. Valen är många hos oss, vi har husskyltar i många olika färger och stilar – här kan du välja den husskylt som passar din stil på pricken.  
  • Ökad säkerhet: Trots att vi tycker att designen är viktig, så får vi ändå hålla med om att husnummerskyltar största funktion är att göra så att folk ska hitta lätt. I en nödsituation kan en tydlig husnummerskylt vara avgörande för att räddningstjänsten ska hitta rätt till exempel. 

Vi har massor med alternativ – designa din egen husnummerskylt! 

På Happy Print har vi förstår vi att en snygg, men också informativ och tydlig husnummerskylt är av största vikt. Vi erbjuder därför ett brett utbud av husskyltar i olika stilar, material och färger så att det finns något för alla i vårt sortiment.  

Vår mest populära stil är våra husskyltar i “gammaldags stil”, men vi har även husskyltar i vad vi kallar “stilrena” skyltar. Vår gammaldags stil kommer med klassiska typsnitt och finns i flera olika färger, där du kan lägga till både husnummer och efternamn. Oavsett vilken stil eller material du väljer, kan du vara säker på att din husnummerskylt från Happy Print kommer bli riktigt fin och hålla i många år framöver.  

Vill du ha en helt unik husnummerskylt så har vi massor med alternativ där du som kund har möjlighet att lägga till valfri text. Hos oss kan du välja text, material och färg för att skapa en skylt som helt och hållet speglar dig och ditt hus. Lägg till ditt husnummer, efternamn eller annan text för att göra skylten helt som du vill. 

Alltid högsta kvalitet 

För att säkerställa bästa möjliga kvalitet och långvarig hållbarhet, är våra skyltar UV-laminerade och tryckta på vinyl av högsta kvalitet. Detta garanterar att skyltarna behåller sin färgstyrka och tydlighet i flera år framöver. Här nedan har vi listat upp alla våra olika materialalternativ: 

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor. 

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket. 

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar. 

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material. 

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här. 

Varför välja Happy Print? 

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så scrolla upp igen och hitta den perfekta husskylten för dig och ditt hus så lovar vi att göra det riktigt bra! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: