Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Husskyltar & husnummer

Husskyltar och husnummer till din fastighet

Gör det enkelt för besökaren att hitta till ditt kvarter eller fastighet. Hos oss hittar du skyltar där du kan sätta husnummer, lägenhetsnummer, vägnamn, kvartertsnamn eller kanske din bostadsrättsförenings namn på.

Vi har många olika stilar, storlekar och varianter på våra skyltar. Nummerskyltar används för att identifiera det specifika huset eller lägenheten, medan gatunamnskyltar visar vilken gata huset eller lägenheten ligger på. Dessa skyltar är ofta gjorda av metall eller plast och kan vara fastskruvade på husväggen eller monterade på en stolpe vid husets entré. Våra minsta skyltar som är 90x40 mm passar även fint som dörrskyltar, se exempel.

För bästa kvalitet och hållbarhet så är våra skyltar uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. Ska du sätta skylten på en husfasad eller ett staket rekommenderar vi "Plan aluminium" eller plastskylt som är billigare. Vår bockade aluminium är tänkt om du ska sätta skylten på tex en stolpe. 

Det är viktigt att se till att skyltarna är lättlästa och tydliga, så att besökare och leveranser kan hitta rätt enkelt. Det kan också vara en bra idé att ha en belysning vid entrén för att göra det lättare att se skyltarna på kvällen.

Välkommen att inspireras!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: