Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Lekande barn skylt

I denna kategori hittar du perfekta skyltar för att placeras vid vägkanten och uppmärksamma bilister och förare om närvaron av barn som leker i området. Oavsett om du ska varna förare för hunden, katten eller ungarna som är ute och leker så har vi på Happy Print precis det du letar efter. Vi trycker dessutom alla våra "Akta våra barn-skyltar" här i vår skyltverkstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här.


Akta barn skyltar - varna förbipasserande i god tid!

I dagens samhälle går det snabbare än någonsin, därför har det också blivit viktigare än någonsin att värna om våra medtrafikanter. Här på Happy Print förstår vi vikten av att minska hastigheten och hjälpa till att göra området lite tryggare genom att få förbipasserade att sänka farten. Våra “Kör sakta-skyltar" har vi fått mycket god respons på och folk har faktiskt hört av sig och berättat hur hastigheten har sänkts. Här nedan har vi listat upp några utav av de mest populära “köra sakta-skyltarna just nu:

Alla dessa skyltar har ett huvudfokus, att skydda våra älskade barn eller husdjur och få upp uppmärksamheten lite extra när de kör förbi här. Alla våra “kör sakta-skyltar" är skapade för att vara lätta att läsa och förstå, även på avstånd. En tydlig “Kör sakta, lekande barn” skylt till exempel hjälper förare att redan innan de åker förbi vet de om att det finns potentiella barn som leker i området - vilket i sin tur kan bidra till ökad förståelse och säkerhet. Notera

Köra sakta skyltar av högsta kvalitet

För att säkerställa bästa möjliga kvalitet och långvarig hållbarhet, är våra skyltar UV-laminerade och tryckta på vinyl av högsta kvalitet. Detta garanterar att skyltarna behåller sin färgstyrka och tydlighet utan att blekas som många andra skyltar tenderar att göra efter några år. Här nedan har vi listat upp alla våra olika materialalternativ:

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av "Lekande barn-skyltar" här ovan, och gör ditt område säkrare!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: