Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Lokaliseringsskyltar

Lokaliseringsmärken visar vägen till en ort, plats, inrättning, anläggning eller liknande. Ett lokaliseringsmärke visar till exempel vilken väg du ska ta för att komma till en viss ort, ett sjukhus, en bensinstation eller ett intressant turistmål. I denna kategori hittar du ett brett sortiment av lokaliseringsskyltar av absolut högsta kvalitet. Vill du läsa mer? Tryck här.


Vad är lokaliseringsskyltar? - Läs mer här!

Lokaliseringsskyltar, även kallade vägvisnings- eller informationsskyltar, visar riktningen till en specifik plats, ort, inrättning eller anläggning. De ger tydlig och lättbegriplig information som hjälper besökare att hitta rätt. Våra lokaliseringsskyltar kan användas i en mängd olika miljöer, bland annat: 

  • Utomhus: På offentliga platser som parker, gator, torg, industriområden och bostadsområden. 

  • Inomhus: I byggnader som köpcentrum, kontorskomplex, sjukhus, skolor, museer och arenor. 

  • Trafikmiljöer: På vägar, korsningar, rondeller och parkeringsplatser. 

  • Turistmål: Vid sevärdheter, naturreservat, stigar och vandringsleder. 

Vilka typer av lokaliseringsskyltar erbjuder vi? 

På Happy Print har vi ett brett sortiment av lokaliseringsskyltar i olika material, format och utföranden: 

  • Plastskyltar: Lätta och prisvärda skyltar i olika och storlekar. 

  • Aluminiumskyltar: Slitstarka och hållbara skyltar i plan eller bockad form. 

  • Dekaler: Självhäftande dekaler som kan monteras direkt på väggar, dörrar eller befintliga skyltar. 

Alltid högsta kvalitet på Happy Print

Om du letar efter lokaliseringsskyltar som kombinerar kvalitet, anpassningsbarhet och enkelhet vid installation? Då har du kommit helträtt. På Happy Print erbjuder vi skylt med en rad olika fördelar som gör oss till det självklara valet för dina behov. Här nedan är bara några av fördelarna när du väljer oss: 

  • Tydlig information: Skyltarna är utformade med tydlig text och symboler som är både lätta att läsa och förstå. 

  • Högsta kvalitet: Vi använder material av högsta kvalitet och trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. På så sätt håller vi alltid högsta kvalitet och ser till så att skyltarna blir både väderbeständiga och blekfria i många år framöver. 

  • Anpassningsbara: Vi kan skräddarsy skyltarna efter dina specifika behov och önskemål. Behöver du en skräddarsydd lösning eller hittar du inte det du letar efter i vårt sortiment? Tveka inte på att kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Våra skyltar är dessutom uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité, detta för att skyltan ska kunna hålla i många år framöver utan några som helst problem. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här.

När du väljer Happy Print får du inte bara tillgång till produkter av överlägsen kvalitet och exceptionell funktionalitet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: