Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Skyltar miljö återvinning bostadsrätter

Skyltar för bostadsrätt och fastighet

Materialåtervinning spelar en stor roll i ett hållbart samhälle. Idag ska nästan allt avfall sorteras, så för att underlätta för alla boende i ert hus att sortera rätt, så har vi tagit fram ett brett utbud av dekaler och skyltar både med symboler och med text. Vi har allt ifrån klassiska skyltar med vit bakgrund och blå text till en lite exklusivare look med guld och svart eller kanske föredrar du en variant som vi kallar gammaldagsstil, vi har skyltar i alla varianter, stilar och storlekar. Med våra skyltar blir det enkelt att märka upp så att man lätt hittar hur man sorterar alla typer av förpackningar.

Vi har även tagit fram symbolskyltar som är avsedda att monteras på dörrar i din fastighet. Välj mellan symbol, symbol och text eller endast text: Återvinning, Miljöstation eller soprum.

Skyltar för inomhus- och utomhusmiljöer

Våra miljö- och återvinningsskyltar finns i flera olika material, som tex plan aluminium, bockad aluminium, plast eller som en dekal (klistermärke) om du vill montera direkt på behållaren, väggen, dörren eller om du vill göra en egen skylt. Du kan också välja reflekterande skyltar om du har behov av det. Våra miljö- och återvinningsskyltar i plan aluminium har hål i hörnen för att vara lätta att skruva upp. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här
Alla våra skyltar är uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Vilket gör att skyltarna inte bleks inte som många andra skyltar gör efter några år.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: