Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Miljö och återvinningsskyltar

Materialåtervinning spelar en stor roll i vårt samhälle numera. Oavsett om det är I miljörum, på återvinningscentraler eller hemma så är det alltid lika viktigt att sortera rätt bland sitt avfall. Idag ska nästan allt avfall sorteras, så för att underlätta för alla boende i ert hus att sortera rätt, så har vi tagit fram ett brett utbud av dekaler och återvinningsskyltar både med symboler och med text.  

Vi har allt ifrån klassiska skyltar med vit bakgrund och blå text till en lite exklusivare look med guld och svart, vi har skyltar i alla varianter, stilar och storlekar. Med våra miljö och återvinningsskyltar blir det enkelt att märka upp så att man lätt hittar hur man sorterar alla typer av förpackningar. Vi har även tagit fram symbolskyltar som är avsedda för att monteras på dörrar i din fastighet. Välj mellan symbol, text eller båda. Vill du läsa mer? Tryck här.


Miljö och återvinningsskyltar - bidra till en säkrare framtid, läs mer här!

Miljö och återvinningsskyltar är ett lätt och hållbart sätt för dig som antingen privatperson, hyresvärd eller företag att informera och vägleda människor till att ta ansvar för sin påverkan på miljön och uppmuntra folk till att slänga sina sopor på rätt plats. Alla miljö och återrvinningsskyltar på Happy Print är utformade med tydliga budskap, grafik och symboler. Genom att använda sig av våra miljö och återvinningsskyltar kan du mycket enkelt skylta så att det blir lätt för personer att förstå vart de ska sortera sitt skräp. 
 
Dessa skyltar kan användas på en mängd olika platser och i olika sammanhang, allt ifrån offentliga områden till kontorsmiljöer, eller industrifaciliteter och kommersiella fastigheter. En av de viktigaste funktionera med dessa skyltar är att de utöver enkel vägledning även fungerar som påminnelser och påtryckningar för att främja positiva beteenden och handlingar. Som företag, eller hyresvärd kan du enkelt sätta upp miljö och återvinningsskyltar som inte bara uppmanar folk till att slänga rätt, du skapar också en kultur av hållbarhet och miljöansvar. 
 
Som företag eller organisation har du också ett ansvar, genom att investera i högkvalitativa återvinningsskyltar kan du spela en aktiv roll i att skydda vår planet och säkra en framtid som lever vidare i generationer. Letar du som företag efter en skräddarsydd lösning som passar dina exakta behov, tveka inte att kontakta oss på [email protected].
 

Miljö och återvinningsskyltar hos Happy Print

Våra miljö och återvinningsskyltar finns i ett flertal olika material, inklusive plan aluminium, bockad aluminium, plast eller som dekal (klistermärke) om du vill montera direkt på dörren eller om du vill göra en egen skylt t.ex. För extra synlighet kan du också välja bland reflekterande återvinningsskyltar. Våra skyltar i plan aluminium har hål i hörnen för lättare montering, för våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage – du hittar dem här.

Alla våra återvinningsskyltar är dessutom UV-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalitet, vilket säkerställer att skylten inte bleknar på många år framöver. Här nedan har vi listat upp våra fyra olika material-alternativ:

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att skapa högkvalitativa skyltar. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: