Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Rökning

Med våra rökning förbjudet skyltar blir det enkelt och tydligt vart det är rökförbud och vart man får röka. Du som är ansvarig för rökförbudet har stora möjligheter att individuellt anpassa skyltningen utifrån de särskilda förhållanden som råder i de olika rökfria miljöerna. Sedan 1 juli 2019 gäller rökförbud i fler miljöer utomhus, det viktiga är att skyltarna är tydliga och informerar om rökförbudet.

Våra skyltar finns i flera olika material, som tex plan aluminium, bockad aluminium, plast eller som en dekal (klistermärke) om du vill fästa dekalen direkt på dörren, väggen eller om du vill göra en egen skylt. Du kan också välja reflekterande skyltar om du har behov av det. Våra skyltar i plan aluminium har hål i hörnen för att vara lätta att skruva upp. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här

Vi har även tagit fram några skyltar som är lite mer humoristiska, hoppas att du gillar dem :-)

Om du inte hittar en skylt som du gillar - hör av dig till oss, vi gör nya motiv hela dagarna och hjälper gärna till om du har speciella önskemål för skyltar rökning förbjuden eller rökning tillåtet. Har du en bostadsrättsförening har vi många skyltar som passar i hela området.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: