Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Rökning förbjuden skyltar

Välkommen till vår rökning förbjuden-kategori! Här hittar du massor med rökförbudsskyltar som gör det enkelt att visa vart rökning är tillåten och förbjuden. Vi har flera olika material att välja mellan, även massor med olika stilar. Vi trycker alla våra skyltar i vår skyltverkstad här i Halmstad - så kvaliteten kan man inte klaga på!

Om du inte hittar en skylt som du gillar - hör av dig till oss på [email protected], vi gör nya motiv hela dagarna och hjälper gärna till om du har speciella önskemål för rökning förbjuden-skyltar eller rökning tillåtet. Vill du läsa mer om våra rökning föbjuden skyltar? Tryck här.


Rökning förbjuden skyltar hos Happy Print

Vi har ett brett sortiment av skyltar som gör det tydligt för folk att fatta att rökning ej är tillåtet. Rökning är en hälsofara som påverkar både rökare och omgivningen. Med våra skyltar kan du lätt förbjuda rökning på din arbetsplats, eller minska den i andra allmänna utrymmen.

Dessa skyltar är inte bara en fråga om hälsa, det är också en lätt lösning på att skapa en trevligare miljö för alla. Här nedan har vi radat upp fem anledningar till varför du ska sätta upp en rökning förbjuden-skylt från oss: 

  • Tydlighet: Våra skyltar är designade för att vara lätta att förstå och synliga på avstånd. Så var tydlig med vad som gäller redan innan folk går förbi.  
  • Förebyggande: Den mest självklara anledningen. Tydlig skyltning förebygger rökning, och stoppar förhoppningsvis rökare från att tända sin cigarett och minska passiv rökning. 
  • Lagkrav: På vissa platser är det lag på att skylta om rökförbud, såsom uteserveringar, lekplatser eller idrottsplatser t.ex. 
  • Trivsel: En miljö där rökning ej är tillåtet uppskattas av väldigt många och bidrar utan tvekan till en trevligare miljö. 
  • Hälsa: Helt klart den mest betydelsefulla anledningen, att förbjuda rökning skyddar både rökare och icke-rökare. Rökning som vi alla vet är inte bra för dig, att då förbjuda det kommer med oändligt med fördelar för alla inblandade. 

Brett sortiment av högsta kvalitet 

På Happy Print har vi ett brett utbud av “rökning förbjuden” skyltar. Oavsett om du letar efter en seriös eller en rolig skylt så har vi det du letar efter. Vi har alternativ i tydliga stilrena stilar, men även vår klassiska “gammaldags stil”.  

Alla våra skyltar är också uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Din rökning förbjuden skylt står sig i alla väder och kommer inte att blekas på flera år som många andra skyltar gör. För att ge dig en liten överblick, har vi här nedan radat upp våra fyra olika materialalternativ: 

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.  

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.  

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.  

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material. 

För en fullständig genomgång så hänvisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print? 

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så scrolla upp igen, hitta den perfekta skylten för dig så lovar vi att inte göra dig besviken! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: