Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Norsk älghund, gråhund hundskyltar

Välkommen till vår noggrant sammansatta kategori dedikerad åt den ädla Gråhunden. Här hos oss strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa och hållbara produkter som kompletterar denna unika ras. Utforska vår samling där varje val är omsorgsfullt gjort för att matcha Gråhundens särskilda behov och utmärkta egenskaper. Vill du läsa mer om rasen? Klicka här!

Gråhund - Nordens äldsta hundras

Gråhunden, även känd som Norsk Elghund Grå, är en imponerande nordisk ras med en rik historia och unika egenskaper. Denna medelstora och robusta hund har varit en trogen följeslagare för människor i århundraden. Gråhunden har sina rötter i Norge och är en av de äldsta kända hundraserna från området. Dess huvudsakliga användning har varit som jakthund för älg, varg och björn. Dess skarpa instinkter och uthållighet har gjort den till en oumbärlig partner för jägare genom tiderna.

 

Med sitt karakteristiska gråa, tättsittande dubbla pälsfäll är Gråhunden lätt igenkännbar. Den har en stolt hållning och en buskig svans som rullar över ryggen. Dess öron är spetsiga och riktade framåt, vilket ger den ett alert och intelligent uttryck. Gråhunden är känd för sin intelligens, självständighet och trofasthet. Dess följsamma natur och tillgivenhet mot sin familj gör den till en utmärkt sällskapshund. Trots sin självständighet är den också välbalanserad och lyhörd för träning. Denna ras kräver regelbunden motion och stimulans för att trivas. Gråhunden är känd för sin uthållighet och är redo att delta i olika aktiviteter, från långa promenader till mer krävande utmaningar. Dess jägarinstinkter gör den också till en framstående deltagare i hundsporter.

 

Gråhunden är generellt social och trivs i familjemiljöer. Dess kärlek till barn och förmåga att skapa starka band med sina ägare gör den till en uppskattad medlem av hemmet. Dess lojalitet och vaktinstinkter gör den också till en pålitlig vakthund. Gråhunden är en relativt frisk ras med en förväntad livslängd på cirka 10–12 år. De kräver regelbunden borstning av sin päls och rutinmässiga veterinärkontroller för att bibehålla god hälsa. Gråhunden är inte bara en vacker hundras utan också en viktig del av Nordens historiska och kulturella arv. Dess imponerande färdigheter som jägare och dess engagemang för sina människor gör den till en älskad följeslagare med en fascinerande berättelse att berätta.
 

På Happy print står alltid stil, funktionalitet och hållbarhet i fokus.

Happy Print presenterar ett mångsidigt sortiment av skräddarsydda hundskyltar, noga designade för att passa din unika hundras. Oavsett om du letar efter en konventionell varningsskylt eller något personligt, erbjuder Happy Print det perfekta alternativet för dina behov. Genom att välja våra individuellt anpassade hundskyltar får du möjlighet att på ett elegant och praktiskt sätt uttrycka din kärlek och tacksamhet för din trogna fyrbenta kamrat.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: