Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Welsh corgi hundskyltar

Varmt välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Welsh corgi. I denna kategori hittar du ett brett utbud av hundskyltar, oavsett om du letar efter en personlig skylt, en rolig skylt eller en varningsskylt har vi precis det du letar efter i denna kategori. Vi trycker alla våra hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan du alltid vara säker på att din skylt är av högsta kvalitet. Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.


Welsh corgi hundskyltar, en rolig ras att äga - läs mer om den här!

Welsh corgi har en stor personliga het, samtidigt som den har korta ben. Detta är en ras som fångat hjärtan över. Bakom deras otroligt fina yttre döljer sig faktiskt en häftig historia som sträcker sig tillbaka ända tills Wales. Corgis användes till en början som små men robusta vallhundar, vakthundar och till och med jakthundar. Det som gör de så speciella är deras otroliga intelligens, energi och sitt starka band med sin ägare.

Welsh corgi har två stycken olika varianter: Pembroke och Cardigan. Historia-mässigt finns det egentligen inte så mycket skillnader, däremot finns det tydliga skillnader sett till utseendet och temperament. Pembroke är den klassiska varianten, den som de flesta känner till. Pembroke har rävliknande drag och spetsiga öron, medans Cardigan har en betydligt längre svans och lite mer runda öron. Både varianterna är dock fortfarande kända för att vara otroligt smarta, lojala och livliga. 

Perfekt som familjehund

Som familjehund har därför Welsh corgis blivit en väldigt älskad familjehund. De är som sagt kända för att vara otroligt glada och positiva. Tack vara sin smarta natur är de också otroligt lättlärda och ivriga till att lära sig nya saker. De passar både erfarna ägare som förstahundsägare. Det är en sällskapshund med många talanger, finns intresset där så är den också en utmärkt tävlingshund i hundsporter som lydnad, agility och spårning. Welsh corgis är alltid öppna för att lära sig och testa på nya saker. Så om du inte redan äger en, bör du helt klart funderna på att skaffa en.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in våra "Welsh corgi hundskyltar" här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: