Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Brandskyltar

Brandskyltar / Brandredskap

Happy Print erbjuder ett brett utbud av brandskyltar för att markera, informera och visa vägen till brandbekämpningsutrustning som brandsläckare, branddörrar och räddningsvägar. Vi erbjuder skyltar som uppfyller den nationella standarden AFS 2008:13 eller den internationella standarden ISO 7010, båda godkända för användning i Sverige. 

Skyltarna är också utformade med enkelhet och nödvändiga detaljer för att återge budskapet tydligt. För att uppnå bästa synbarhet, är det viktigt att välja rätt dimensioner, färg och ljusstyrka för skyltarna. Skyltarna bör installeras på lämplig höjd och på en plats med bra ljusförhållanden för att vara lätta att se och nå. Vid otillräckligt dagsljus bör efterlysande färger, reflekterande material eller artificiell belysning användas. 

Våra skyltar tillverkas i plast, aluminium eller självhäftande dekal, och finns tillgängliga som efterlysande eller reflekterande beroende på behov. Skyltarna bör installeras på lämplig höjd och på en plats med bra ljusförhållanden för att vara lätta att se och nå. Vid otillräckligt dagsljus rekommenderar vi efterlysande färger, reflekterande material eller artificiell belysning.

Våra skyltar uppfyller samtliga krav som ställs av Arbetsmiljöverket. Dessutom erbjuder Happy Print möjligheten att skapa specialanpassade skyltar efter önskemål, kontakta oss gärna på [email protected] om du har egna önskemål av skylt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: