Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Schapendoes hundskyltar

I denna kategori hittar du ett brett utbud av Schapendoes hundskyltar! Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du själv vill designa så har vi allt du behöver i denna kategori. Vi trycker alla våra Schapendoes hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad - på så sätt kan vi alltid garantera absolut högsta kvalitet till dig som kund. Vill du läsa mer om Schapendoes? Tryck här.


Schapendoes hundskyltar - en självklarhet i vårt sortiment, läs mer här!

Schapendoes, en hundras som från en början kommer från Nederländerna. Denna ras har en otroligt lång historia som sträcker sig tillbaka ända till slutet av 1800-talet. Det var förr i tiden en mycket intelligent och energirik ras som dessutom var en ovärderlig partner för herdar. De uppskattade dess outtröttliga vilja att arbeta och vallningstalanger. Idag är Schapendoes inte bara en kompetent vallhund utan en älskad familjemedlem och en stjärna i en rad olika hundsporter.

I början av 1900-talet var denna hund en sällsynt syn, rasen var på väg att utrotas. Tack vare hängivna entusiaster, bland annat P.M.C. Toepel, lyckades man att rädda denna ras från undergång. Under 1940- och 1950-talen samlades de få kvarvarande exemplaren ihop, en rasstandard skapades och en stambok upprättades. År 1971 fick Schapendoes äntligen officiellt erkännande som en distinkt ras. 

Schapendoes är en hund som trivs bäst när den har en aktiv roll. Den beskrivs ofta som intelligent, vaksam, glad, modig och vänlig. Dess förmåga att hoppa högt och dess intelligens gör den till en utmärkt vallhund, en roll den fortfarande har idag. Den deltar också i lydnad, agility, spår och eftersök. Dess samarbetsvillighet, goda fysik och glädje gör den till en perfekt kompanjon för både träning och tävling.  

Trivs extra bra i aktiva familjer

Rasen är en medelstor hund med en lätt byggnad och lång päls. Hanar har en mankhöjd på ungefär 43–50 cm, tikar 40–47 cm. Pälsen kan ha en rad olika färger, men vanligast är blågrå och svart. Den har en rufsig struktur med underull och är längre på bakdelen, där den ska vara minst 7 cm lång. Pälsen är lätt vågig och får aldrig vara silkig. Längre päls bildar tofsar. Så om du söker en energisk, intelligent och engagerad hund kan denna ras absolut vara det perfekta valet. Den trivs extra bra i aktiva familjer och älskar att delta i olika aktiviteter. Med sitt unika utseende, glada temperament kommer denna ras garanterat att bli en älskad familjemedlem.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Schapendoes hundskylltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: