Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Coton de tulear hundskyltar

Varmt välkommen till vår Coton de tulear hundskyltar kategori. Här hittar du massar av hundskyltar designade för hundrasen Coton de tulear. Oavsett om du letar efter en rolig skylt, en varningsskylt eller en skylt som du själv vill designa så har vi på Happy Print precis det du letar efter! Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.

Coton de tulear hundskyltar, en glad och social ras - läs mer om den här!

Coton de tulear är en liten, men väldigt söt ras. Den har snabbt vunnit folks hjärtan världen över tack vare sitt otroligt glada temperament och sin häftiga päls. Denna ras har en lång och häftig historia som sträcker sig tillbaka ändå till Madagaskar, där användes den som vakt- och sällskapshund av landets kungligheter. Redan på 1600-talet tog franska sjömän med sig hundar av denna ras från Madagaskar till Europa. Coton de tulear blev därför snabbt populära hos den franska adeln och användes väldigt ofta som sällskapshundar i hoven.

Rasen godkändes först officiellt av den internationella kennelorganisationen år 1970 och har sedan dess blir mer och mer populär världen över. Coton de tulear har en väldigt glad och lekfull personlighet. De älskar att vara med sin familj och deltar jättegärna i alla aktiviteter, oavsett om det är en promenad eller en mysig stund i soffan hemma. Den är otroligt social och trivs utmärkt tillsammans med både hundar och barn. 

Bomullsmjuk päls som kräver regelbunden skötsel

Deras päls gör att de sticker ut, det är en bomullsmjuk päls som kräver regelbunden skötsel för att den ska hålla sig i toppskick. Pälsen ska inte klippas, istället ska den trimmas regelbundet för att behålla sin fina form och struktur. Generellt sett är Coton de tulear en väldigt frisk ras. Den mår som allra bäst i en familj som kan erbjuda mycket kärlek och som älskar att gå på promenader lika mycket som den själv. Så om du en glad, social och rolig lite pälsboll som älskar att promenera och leka så kan Coton de tulear vara rasen för dig och din familj. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Coton de tulear hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: