Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Dandie dinmont terrier hundskyltar

Välkommen till vår kategori dedikerad till den underbara hundrasen Dandie dinmont terrier! I denna kategori hittar du ett brett utbud av Dandie dinmont terrier hundskyltar med massor av olika citat. Oavsett om du letar efter en rolig skylt, en lite mer seriös skylt eller en som du själv vill designa så har vi på Happy Print det du letar efter! Vill du veta mer om rasen? Tryck här.


Dandie dinmont terrier hundskyltar, läs mer om rasen här!

Dandie dinmont terrier härstammar från 1600-talets gränstrakter i norra England och södra Skottland. Då användes den som jaktterrier och var en expert på att jaga grävling, räv och utter. Det var dock 400 år sedan, idag är Dandie dinmont terrier en otroligt älskad sällskapshund som vunnit hjärtan världen över med sin lugna personlighet och söta utseende.

Trots dessa lugna karaktär dock är denna ras väldigt självständigt och har en stark vilja. Den mår som bäst när den har en konsekvent ägare som kan ge den det den behöver. Denna ras är väldigt smart, och lär sig snabbt men kan också vara envis – det är därför extra viktigt att träna den med gott tålamod. 

Dandie dinmont terrier älskar att vara utomhus, det är en otroligt sportig ras som trivs med långa skogspromenader och löprundor. Dess päls gör också att den är ganska väderbeständig och klarar av alla väder. De har en dubbel päls med mjuk underull och hårdare täckhår, den har antingen pepparfärg eller senapsfärg. Denna ras är idag en älskad familjemedlem i många hushåll, men det är inte en ras som passar alla.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Dandie dinmont terrier hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: