Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Malinois / malle hundskyltar

Varmt välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Malinois. I denna kategori hittar du mängder av Malinois hundskyltar! Oavsett om du letar efter en seriös varningsskylt, eller en rolig skämtsam skylt så har vi något för alla. Vi trycker alla hundskyltar i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet till dig som kund. Vill du veta mer om rasen? Tryck här.


Malinois hundskyltar, en häftig ras - läs mer om den här!

Malinois eller malle som den också ofta kallas är en hundras med en lång och häftig historia. Det är en hundras som från en början är från Belgien, utöver de två namnen ovan heter den också Belgisk vallhund. Detta är en ras med god mångsidighet och som avlades till att bli en vall och vakthund. Därför är de än idag en utav de mest eftertraktade arbetshundarna i världen.

Denna ras har en väldigt muskulös och atletisk kroppsbyggnad, den är dessutom smart och utstrålar både styrka och energi. Dess korta päls kommer i antingen i fawn, röd och grå, ofta med svarta hårtoppar som ger en ganska ordentlig look. Det är dock inte utseendet som gör denna ras så speciell, även om den är fin att titta på så är det dess intelligens, arbetsvilja och lojalitet. De är väldigt glada hundar som aldrig tackar nej till att lära sig något nytt, detta gör att de oftast lär sig väldigt snabbt.

Det är en populär ras inom b.la lydnad, spårning och en hel del skyddsarbete - där kommer deras energi till sin rätt så att säga. De används dessutom också av polis, militär och räddningstjänst. De egenskaper vi sagt här ovan är bara en bråkdel av vad dessa hundar kan göra, därför som du förstår nu används de till de mesta. 

Inte bara en arbetshund

Malinois är dock inte bara en bra arbetshund. Med rätt träning och socialisering är de mer än gärna en älskad familjehund. De är tack vare sin bakgrund väldigt lojala och beskyddande mot sina när och kära. Deras positiva syn på livet gör dem till väldigt roliga och engagerade hundar vad du än bestämmer dig att göra med dem.  

Det är dock viktigt att komma ihåg att detta inte är en ras för alla. Denna ras kräver en hel del motion, både mentalt och fysiskt. Det är ingen hund du bör skaffa om du inte har tid, denna ras kräver mycket tid och jobb. Om du uppfyller dessa kriterier dock kan du säkerhet säga att du har skaffat dig en vän för livet.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så scrolla upp igen och hitta din Malinois hundskylt så lovar vi att inte göra dig besviken!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: