Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

American hairless terrier

Välkommen till vår kategori skapad för rasen "American hairless terrier". Hos oss på Happy Print kombinerar vi alltid högkvalitativt hantverk med en passion för att framhäva den unika karaktären hos denna ras. Varje skylt i vårt sortiment är tryckt med uppmärksamhet i vår skyltverkstad här i Halmstad.  Oavsett om du söker efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt med egen text/bild så har vi det du behöver. Vill du läsa mer? Tryck här.

En unik och charmig hund - läs mer här!

American Hairless Terrier är en unik och charmig hundras som skiljer sig från många andra terriers. Dess mest framträdande egenskap är förstås dess brist på päls, vilket ger den ett distinkt utseende. Rasen har sina rötter i American Rat Terrier och föddes som en mutation som resulterade i en hund utan päls. Hunden har sina anor i Louisiana, där den första kända hunden av denna typ föddes 1972. Den här mutationen ledde till skapandet av en ny ras, och uppfödare började selektivt avla för att bibehålla den unika egenskapen. Rasen blev officiellt erkänd av United Kennel Club (UKC) år 2004.
 
Denna terrier är känd för sitt smidiga och muskulösa byggnad, med en hud som är mjuk och slät. Dess öron är upprätt och ansiktet uttrycker en livlig intelligens. Den har en välproportionerad kropp och en livlig svans. Den är även känd för sin vänliga och alerta natur. De är intelligenta, energiska och älskar att vara involverade i familjeaktiviteter. Denna ras trivs bra med barn och andra husdjur, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för olika hushåll.
 

Social och energisk familjehund

Eftersom de saknar päls kräver American Hairless Terriers särskild vård för att skydda deras känsliga hud från solen och kyla. Regelbunden rengöring och skyddande solkräm kan vara nödvändigt för att hålla dem bekväma. Annars är de relativt lättskötta hundar med minimal fällning. Denna ras är aktiv och behöver regelbunden motion för att hålla sig frisk och glad. Att engagera sig i lek och mentala utmaningar är viktigt för att stimulera deras intelligens och förhindra att hunden blir uttråkad. 
 
American Hairless Terrier är en underbar ras som lockar människor med sin unika estetik och kärleksfulla natur. Oavsett om du söker en livlig familjehund eller en trogen kompis, kan denna fascinerande terrier vara det perfekta valet för dem som uppskattar det ovanliga och kärliga i hundvärlden.
 

Vi har något som passar alla hundägare

På Happy Print erbjuder vi ett stort urval av anpassningsbara hundskyltar som hyllar denna fina ras. Vare sig du är ute efter en klassisk "Varning för hunden"-skylt eller något mer personligt, har Happy Print det perfekta alternativet för just dig. Med våra anpassningsbara hundskyltar kan du visa din kärlek och uppskattning för just din terrier på ett stilfullt och praktiskt sätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: