Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Affenpinscher

Välkommen till vår kategori för hundrasen Affenpinscher, en ras med rötterna i sydtyskland. På Happy Print har vi ett brett utbud av hundskyltar, alla tillverkade här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. På så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet i allt vi gör. Oavsett om du söker en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt med egen bild har vi det du behöver. Vill du läsa mer? Tryck här.

Affenpinscher - en hundras känd för sitt aplika uttryck

Affenpinscher "Affe" är en unik hundras med rötterna i Sydtyskland. Denna charmiga dvärghund är känd för sitt aplika uttryck, stora mörka ögon och sträva päls. Med en kompakt kropp och en mankhöjd på 25-30 cm är affenpinschern en robust och lojal sällskapshund, perfekt för både promenader och lekfulla aktiviteter.

Historiskt sett kan rasens anfäder spåras tillbaka till 1500-talet och har sedan dess varit en älskad följeslagare. Trots dess kompakta storlek är affenpinschern en energisk hund som trivs med olika former av hundsporter, som agility och spår. Dess mjuka tillgivenhet och vaksamma karaktär gör den till en lättlärd hund som är lojal mot både familj och vänner.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: