Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Affenpinscher

Affenpinscher skyltar

Affenpinscher "Affe" är en unik hundras med rötterna i Sydtyskland. Denna charmiga dvärghund är känd för sitt aplika uttryck, stora mörka ögon och sträva päls. Med en kompakt kropp och en mankhöjd på 25-30 cm är affenpinschern en robust och lojal sällskapshund, perfekt för både promenader och lekfulla aktiviteter.

Historiskt sett kan rasens anfäder spåras tillbaka till 1500-talet och har sedan dess varit en älskad följeslagare. Trots dess kompakta storlek är affenpinschern en energisk hund som trivs med olika former av hundsporter, som agility och spår. Dess mjuka tillgivenhet och vaksamma karaktär gör den till en lättlärd hund som är lojal mot sin familj och vänner.

På Happy Print tillverkar vi skyltar av högsta kvalitet med olika varianter och material som hyllar denna unika hundras. Våra skyltar är perfekta för affenpinscher-älskare som vill visa sin kärlek till rasen på ett stilfullt sätt. Utforska vårt sortiment idag och hitta den perfekta skylten för dig och din fyrbenta vän.

Kolla tex in denna humoristiska affenpinscherskylt:  "Jag springer till staketet på 1,2 sekunder, hort fort springer du?" eller

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: