Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Engelsk springer spaniel

Varmt välkommen till denna kategori, här hittar du ett brett utbud av hundskyltar dedikerad till den engelska springer spanieln! Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du vill designa själv så har vi på Happy Print precis det du letar efter. Alla våra skyltar trycks här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi säkerställa högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här!

Engelsk springer spaniel hundskyltar - en självklarhet i vårt sortiment!

Förr i tiden användes denna ras för att hitta och stöta upp vilt vid jakt, men med tiden fick de även lära sig att apportera. Det var först vid början av 1800-talet då det skapades en speciell linje av spanieln som blev grunden för den moderna rasen. År 1902 erkändes den engelska springer spanieln officiellt i England för första gången. Idag är denna ras en mycket populär jakthund, främst för fågeljakt, men den används även vid jakt på vildkanin och hare. Utöver sina jaktegenskaper är den engelska springerspanieln en utmärkt familjemedlem för familjer som gillar att vara ute i skogen.

Den beskrivs ofta som glad, snäll och vänlig och passar även utmärkt för en rad andra aktiviteter, som viltspår, lydnad, bruks, agility, freestyle och rallylydnad. Med rätt uppfostran trivs den utmärkt med både människor, hundar och andra djur. Värt att notera dock, är att det krävs regelbunden pälsvård. Öronen behöver också extra uppmärksamhet för att undvika vaxproppar och svampinfektioner. Rasklubben rekommenderar att avelsdjur genomgår årliga ögonundersökningar för att förebygga ögonsjukdomar. 

Den största spanieln av dem alla

Den engelska springerspanieln är den största av alla spanielraser. Den beskrivs ofta som kompakt, stark, glad och aktiv. Mankhöjden är ca 51 cm för både hanar och tikar. Pälsen är tät, rak och ger gott skydd mot väder och vind, utan att vara grov. Färgen är oftast brun och vit eller svart och vit, med eller utan tantecken. Inom rasen finns det två varianter: den traditionella, där man fokuserar på rasens allsidighet, och den engelska jaktspringern, som avelsmässigt optimerats för jakt under mer än hundra år.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt sortiment av engelsk springer spaniel hundskyltar här ovan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: