Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Australian Cattledog

I denna kategori har vi hundskyltar till den vackra och intelligenta rasen Australian cattledog. Oavsett om du vill köpa en rolig skylt, en skylt med eget motiv eller varningsskylt så har vi garanterat något för dig. Alla våra skyltar trycks i vår skyltverkstad här utanför Halmstad, därav håller vi högsta kvalitet på allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här.

Australian cattledog - läs mer om den här.

I världen av fyrbenta följeslagare utmärker sig Australian Cattledog som en exceptionell ras, välkänd för sin intelligens och arbetskapacitet. Denna hundras, härrörande från Australien, har blivit en förtjänstfull partner både på ranchen och i hemmet. Med en distinkt fysisk karaktär - en robust kropp, vacker päls och expressiva ögon - fångar Australian Cattledog snabbt uppmärksamheten. Deras dubbla päls ger dem en utmärkt skyddsnivå mot de krävande australiska förhållandena, med en kombination av tuffhet och elegans.
 
Bortsett från sitt visuella intryck imponerar Australian Cattledog också med sin skarpsinniga intelligens. Dessa hundar är kända för att vara snabba och lyhörda, vilket gör dem till perfekta arbetskamrater. Från vallning av boskap till att vara en aktiv del av familjen, anpassar sig Australian Cattledog med en lekfullhet som charmar både unga och gamla.
 

Perfekt familjehund

Denna ras är inte bara en energisk arbetare utan också en hängiven vän. Australian Cattledog trivs i en familjemiljö och deltar gärna i olika aktiviteter. Träningsmässigt är de välkomnande för utmaningar och lär sig snabbt nya färdigheter. Så om du letar efter en intelligent och mångsidig hund som kan förgylla din vardag, kan Australian Cattledog vara det perfekta valet. Dess anpassningsförmåga och lojalitet gör dem till en berikande följeslagare, redo att utforska världen med dig.

 

Vi har något som passar alla hundälskare!

På Happy Print erbjuder vi ett stort urval av anpassningsbara hundskyltar som hyllar denna fina ras. Vare sig du är ute efter en klassisk "Varning för hunden"-skylt eller något mer personligt, har Happy Print det perfekta alternativet för just dig. Med våra anpassningsbara hundskyltar kan du visa din kärlek och uppskattning på ett stilfullt och praktiskt sätt.  utforska vårt sortiment ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: