Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Beagle

Välkommen till vår kategori där Beagle hundskyltar är i fokus! Denna kategori har vi dedikerat helt till den otroliga hundrasen Beagle. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en varningsskylt så har vi det du letar efter. Vi trycker dessutom alla skyltar i vår skyltverkstad, på så sätt får du som kund alltid bästa kvalitet. Vill du läsa mer? Tryck här.

En glad och livlig jakthund, läs mer här!

Denna ras har blivit en otroligt populär hundras både i Sverige och i världen. Därför var det en självklarhet att skapa denna kategori där vi har massor med Beagle hundskyltar. Denna hundras har med sitt glada uttryck och energiska personlighet, charmat hundälskare i århundraden. Denna hund är en väldigt intelligent ras som har en fascinerande historia som sträcker sig ända tillbaka till 1400-talets England. Just denna ras är den minsta av de tre brittiska kusinerna Beagle, Harrier och Foxhound, alla framtagna för drevjakt i stora pack. Dess storlek och skarpa luktsinne gjorde den perfekt att följa till fots, en tradition som lever vidare än idag under namnet "beagling". I Sverige har rasen sedan 1950-talet framgångsrikt omskolats till ensamdrivande jakthund, vilket har gjort denna hund till en riktig succé ute i jaktspåren.  

Numera en älskad familjehund!

Även om Beaglen fortfarande används för jakt, har den också blivit en älskad familjehund. Rasen är b.la känd för sin vänlighet, lekfullhet och tålamod med barn. Denna ras kräver dock regelbunden motion, vilket kan inkludera promenader, löpning, simning eller agilityträning. Mental stimulans genom spårning, lydnadsövningar och lekar är också viktigt för att hunden ska må som bäst. Överlag så anses denna ras vara en generellt frisk ras. De vanligaste hälsoproblemen inkluderar sköldkörtelrubbning, diskbråck, epilepsi och höftledsdysplasi, men dessa förekommer i relativt låga frekvenser. Pälsvården är också minimal, tack vare den korta pälsen.

3 intressanta/roliga fakta om Beagle:

  • Deras trefärgade päls kallas ofta för "haremsfärg".
  • Beaglen är en av de mest populära hundraserna i världen.
  • Snobben, en av de mest ikoniska seriefigurerna genom tiderna är en Beagle.

Beagle hundskyltar - en självklarhet i sortimentet

Vi har sett att Beagle hundskyltar har önskats av er, och det förstår vi - det är en otroligt fin och rolig hund att ha och göra med. På Happy Print har vi som mål att alltid ge dig som kund något utöver det vanliga. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så kolla in vårt sortiment här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar med våra Beagle hundskyltar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: