Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Chart polski hundskyltar

Varmt välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Chart polski. I denna kategori hittar du ett brett uttbud av Chart polski hundskyltar. Oavsett om du letar eftert en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt du vill designa själv så har vi på Happy Print precis det du letar efter! Vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Vill du läsa mer? Tryck här.


Chart polski hundskyltar - läs mer om rasen här!

Om du äger en Chart polski vet du hur lekfull och rolig denna hund är att äga. Detta är en hund med en rik historia med ett stort intresse för fart. Denna hundras kommer från Polen och användes tidigare som framförallt jakthund. Chart polski har allt en ägare kan tänka sig – den är otroligt smart, lojal och kommer med en rejäl dos energi. Dessa egenskaper gjorde den till en perfekt jaktkollega, den kunde jaga allt ifrån hare, räv, hjort och till och med varg. 

Idag hag har Chart polski hunden lite mer fredliga sysselsättningar, men jaktinstinkten sitter definitivt fortfarande kvar. Den är idag fortfarande en väldigt bra hund när det kommer till sporten lure coursing, en sport där de får jaga ett konstgjort byte. Denna ras trivs allra bäst i aktiva familjer som älskar att vara ute och vandra i skogen lika mycket som dem. Utseendemässigt är detta en väldigt stor och muskulös ras med bra hållning. Dess korta päls är väldigt lättskött och finns i alla möjliga färger.

En livlig och glad hund

Ögonen säger oftast mer än 1000 ord, och är oftast mörka. Man kan med säkerhet säga att denna ras är en riktig blickfångare vart den än går. I övrigt så är detta en hund som kräver en ägare som verkligen veta vad de gör. Denna hund är inte den gosigaste, men den bildar i nästan alla fall väldigt starka band med sina ägare.

Det är en hund med stark jaktinstinkt och egen vilja, med rätt träning och motion blir detta en underbar familjehund. Om du är en aktiv person som älskar hundar med personlighet, kan Chart polski vara den perfekta hunden för dig. Men kom ihåg att detta är en krävande ras som inte passar alla. Tänk noga igenom om du har tid, energi och tålamod att ge denna hund det den behöver.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: