Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Cairnterrier

Här i denna kategori får du inte bara en närmare titt på allt som gör cairnterriern så speciell - från dess slående utseende till dess intelligens och lekfulla natur – utan också möjligheten att upptäcka det bästa för din Cairn-vän genom våra unika hundskyltar av högsta standard. Upptäck vår kollektion av högkvalitativa hundskyltar här nedan och låt oss tillsammans ge din cairnterrier den speciella uppmärksamhet den förtjänar! Vill du veta mer? Tryck här.

En imponerande ras - läs mer här

Cairnterriern är en charmig och robust hundras som har erövrat hjärtan över hela världen med sin karaktäristiska utstrålning och intelligenta natur. Denna lilla terrier härstammar från Skottland och är känd för sitt mod och livliga personlighet. Cairnterriern är en kompakt och muskulös hund med ett karakteristisk yttre. Deras päls är grov och vädertålig, med färger som varierar från grå, krämig, sandig till röd. De har ett distinkt uttryck i sina mörka ögon och prickiga öron som ger dem ett alert och nyfiket utseende. 

Denna hundras är känd för sin självständighet och intelligens. Cairnterriern är modig och har en stark personlighet, vilket gör dem utmärkta som vakthundar. De är energiska och älskar att vara aktiva, vilket gör dem till utmärkta sällskapshundar för aktiva familjer. Cairnterriern är en smart ras som svarar bra på positiv förstärkning och belöningar. De kräver regelbunden motion och intellektuell stimulans för att hålla dem nöjda. Kreativa lekar och agilityträning är ofta uppskattade av denna ras. 

Dessa hundar har en naturlig benägenhet att vara självständiga, vilket gör socialisering viktig från tidig ålder. Cairnterriern trivs oftast bra med andra husdjur och barn om de introduceras och tränas på rätt sätt. Pälsen kräver regelbunden borstning för att hålla den i gott skick. Deras täta päls ger dem ett skydd mot väder och vind, och bad behövs sällan om pälsen sköts regelbundet. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: