Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Chodsky pes hundskyltar

Välkommen till vår kategori där vi hyllar den fina hundrasen Chodsky pes. I denna kategori hittar du ett brett utbud av Chodsky pes hundskyltar, oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du själv vill designa så har vi på Happy Print precis det du letar efter. Vi trycker dessutom alla skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera bästa kvalitet! Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.

Chodsky pes hundskyltar, en behaglig ras - läs mer om den här!

Chodsky pes är en relativt ny ras. Den har snabbt ökat i popularitet tack vare sin mångsidighet, personlighet och intelligens. Denna ras kommer ifrån Tjeckien, där den traditionellt som vallhund, vakthund och som hederhund. Chodsky pes starka arbetsmoral och nyfikenhet till att hela tiden lära sig nya saker gjorde dem till riktigt bra hundar att ha med sig om man var en aktiv person.  

De kallas även för tjeckisk terrier. Detta är en ras som kräver regelbunden motion både fysisk och psykiskt. Några utav deras favoritaktiveter inkluderar vandra, springa, leka och arbeta och de är som sagt alltid nyfikna på vad som väntar härnäst. Chodsky pes lär sig otroligt snabbt och svara oerhört bra på positiv förstärkning. Med bra träning och tålamod kan denna hund lära sig mängder med coola trick och kommandon. 

Denna ras är i nio av tio fall väldigt lätt att behaga. Chodsky pes brukar nästan alltid bilda riktigt starka band med sin ägare och mot sin familj. De kan till en början vara reserverade mot främlingar, men med som allting annat – med rätt träning kan de bli väldigt välkomnande. Trots allt detta är Chodsky pes inte en ras för alla, de kräver en aktiv livsstil och gärna ägare som inte bor i lägenhet då de behöver gott utrymme att röra sig på. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Chodsky pes hundskyltar här ovan, och ge din uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: