Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Cirneco dell'etna hundskyltar

Välkommen till vår kategori där vi hyllar den otroligt unika hundrasen Cirneco dell'etna! Oavsett om du letar efter en rolig och skämtsam skylt, eller en lite mer seriös skylt så har vi det du letar efter i denna kategori. På Happy Print trycker vi dessutom alla våra hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera bästa kvalitet till dig som kund. Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.


Cirneco dell'etna, en cool ras - läs mer om den här!

Cirneco dell'etna är en hundras som är från början avlades på Sicilien för att jaga vilda kaniner. Dess lätta kropp och tunna utseende har gjort den känd för sin smidighet, uthållighet och sitt livliga temperament. Idag har denna ras blivit en populär sällskapshund i Sverige, trots detta har den dock fortfarande kvar sin starka jaktinstinkt. De som äger en Cinerco vet hur energiskt och smart denna ras är, den älskar att vara utomhus på långa promenader, löprundor eller bara leka i trädgården. De är också väldigt duktiga på agility om den sätter manken till, med rätt träning kan de bli väldigt talangfulla lydnadshundar. 

Det är en alert hund som alltid är medveten om sin omgivning. De kan till en början vara lite reserverade mot främlingar, men som med allt annat – med rätt träning blir denna ras mycket välkomnande. Utseendemässigt har Cirneco delletna en kort, tät och slät päls. Pälsen kommer i två färger, antingen röd med vita inslag eller helt vit. Det är en mycket frisk och lättskött ras, de kan dock vara känsliga för kyla då pälsen inte värmer så mycket. Så om du letar efter en rolig och energirik ras som gärna hänger med på äventyr så kan Cirnerco delletta helt klart vara rasen för dig! 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Cirneco dell'etna hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: