Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

American wolfdog hundskyltar

Välkommen till vår kategori American wolfdog. Här hittar du ett brett utbud av skyltar som hyllar denna ståtliga ras! Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja din bild så har vi det du letar efter. Vi trycker dessutom alla hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet i allt vi gör! Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.


American wolfdog hundskyltar - en ras med respekt, läs mer om den här!

American wolfdog är precis vad det låter som, det är en häftig blandning av tamhund och varg. Föreställ dig en hund med vargens styrka kombinerat med hundens samarbetsvilja och lojalitet – det är precis det du får med denna ras. Trots att denna ras har blivit mycket populär i både USA och Europa är det ingen officiell ras enligt den internationella kennelfederationen (FCI). Rasens historia präglas av en mängd olika korsningar mellan vargar och tamhundar under framförallt 1900-talet. Den exakta korsningen av rasen varierar, men den innehåller ofta schäfer, husky, malamute och varg såklart.

De olika blandningarna resulterar i hundar med mycket varierande utseende och temperament, vilket gör varje hund extra unik. De flesta blandningar dock brukar utseende-mässigt vara hyfsat lika. De brukar alla ha en vargliknande profil med en smal mos, spetsiga öron och en atletisk kroppsbyggnad. Pälsen är oftast tjock och kan variera i allt från grått, svart, brunt och vitt. Deras blick är oftast ganska intensiv och intelligent, vilket återspeglar deras vilda arv. 

En ras som kräver en erfaren ägare

Denna ras har som sagt varg i sig, vilket gör att den besitter goda jaktinstinkter såväl som god intelligens och självständighet. Har du eller funderar du på att skaffa en american wolfdog krävs det att du har god erfarenhet och kan ge hunden konsekvent ledning, socialisering och träning. Tränar du hunden på rätt sätt, och ser till så att de får den träning de behöver kan de bli riktigt lojala och hängivna familjemedlemmar – men som sagt, det är inte för alla. 

Just på grund av deras jaktbakgrund är inte alltid American wolfdogs kompatibla med små barn eller andra husdjur. Vissa korsningar kan vara ganska reserverade mot främlingar och kräver noggrann övervakning i nya miljöer. Som ägare av en American wolfdog är det extra viktigt att respektera deras naturliga instinkter och ge dem utrymme när det behövs. Det är dock en riktigt god hund för erfarna ägaren som söker en lojal och givande kamrat. Denna hund älskar att vara utomhus, vare sig det är på en långpromenad eller andra utomhusaktiviteter.  

Varför välja Happy Print?

På Happy Print har vi ett brett utbud av American wolfdog hundskyltar. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller något annat så har vi på Happy Print något för alla. När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet.

Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av American wolfdog hundskyltar här ovan, och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: