Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Canadian eskimo dog

Vi på Happy Print är stolta över att erbjuda en noggrant utvald och högkvalitativ serie skyltar som inte bara uppfyller funktionella behov utan också speglar den unika personligheten och karaktären hos denna exceptionella ras. Varje skylt är skapad med omsorg och precision för att passa varje hund-ägares behov och ger en möjlighet att kommunicera med stil och elegans. En otroligt intressant ras - läs mer om den här! 

Detta visste du inte - läs mer här

Canadian eskimo dog har sina rötter djupt förankrade i det arktiska landskapet och har varit en ovärderlig del av inuit-folkets livsstil och överlevnad. De användes ursprungligen för att dra tunga slädar, jaga, och som vakthundar. Dessa hundar har varit oumbärliga för människorna i arktis. Tyvärr har rasens population minskat drastiskt under 1900-talet, och idag arbetar entusiaster hårt för att bevara och återställa denna unika hundras. Canadian eskimo dog är en stor och kraftfull hund med en distinkt varghunds-liknande utseende. Deras tjocka dubbelpäls, med ett yttre lager av grov päls och en tät underfull, gör dem väl anpassade för att klara extrem kyla. Färgvariationer inkluderar blandningar av vitt, grått, svart och rött. Deras öron är prickiga och deras ögon har ett intensivt och alert uttryck. 

Denna ras är känd för sin intelligens, självständighet och uthållighet. Canadian eskimo dogs är lojala mot sina ägare och har en stark överlevnadsinstinkt. På grund av deras arktiska arbetsbakgrund är de ofta självständiga och envisa, men de knyter starka band med sina familjer och är kända för att vara bra med barn. Deras naturliga vaktinstinkt gör dem till pålitliga vakthundar. De är en energisk ras som kräver regelbunden motion och mental stimulans. De älskar utmanande uppgifter och trivs utmärkt med dragaktiviteter som släde eller pulka. Att aktivt ge den engagerande träning är avgörande för att tillgodose deras fysiska och mentala behov och förhindra tristess eller destruktivt beteende. 

Jobbar för att återställa och rädda rasen

Generellt sett är canadian eskimo dogs en härdig ras med få kända ärftliga hälsoproblem. Regelbunden veterinärvård och en hälsosam kost bidrar till att upprätthålla deras välbefinnande. Med rätt omvårdnad kan dessa hundar leva upp till 12–15 år. På grund av risken för utrotning har olika organisationer och entusiaster engagerat sig i bevarandeinsatser för att rädda och återställa rasen. Genom avelsprogram och internationellt samarbete strävar man efter att öka populationen och bevara dess genetiska mångfalden. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: