Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Flatcoated Retriever

Varmt välkommen till vår kategori dedikerad till Flatcoated retrievers! I denna kategori kryllar det om hundskyltar som är perfekta för denna otroligt vackra ras. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller skylt som du vill designa själv så har vi precis det du letar efter. Vill du läsa mer? Tryck här.

Flatcoated retriever - en fröjd att se på, en fröjd att äga!

Föreställ dig en hund som alltid är redo för äventyr. En glad svans som viftar frenetiskt så fort du tar fram kopplet. En intelligent och lyhörd kompanjon som älskar att vara aktiv och lära sig nya saker - då har du en Flatcoated retriever! Denna ras har en lång historia som jakthund i framförallt England. Redan under 1800-talet användes den för att jaga fågel och småvilt. Rasen kom till Sverige på 60-talet och har sedan dess varit en mycket omtyckt familjehund. 

Trots sitt jaktursprung är denna retriever en bra allroundhund som passar till många olika saker. Det den älskar mest är dock att vara ute och röra på sig, oavsett om det gäller jakt, promenader, agility eller simning. Den är en utmärkt jakthund och har en stark vilja att behaga sin ägare. Flatcoated retrievern är oftast en frisk ras med en genomsnittlig livslängd på 10–12 år. Rasen har en relativt låg frekvens av ledproblem, men kan drabbas av vissa typer av tumörer.

Flatcoated retriever hundskyltar - en självklarhet i vårt sortiment

Flatcoated retrievern är dessutom en mycket glad och social hund som älskar att vara med sin familj. Den är snäll och lekfull med barn och trivs bra med andra hundar. Den är också en trogen och lojal vän som alltid finns där för dig. Pälsen är lättskött och kräver regelbunden borstning för att hålla sig fin. Den fällande pälsen kräver mer borstning under våren och hösten. Flatcoated retrievern kommer att passa bäst i en familj som gillar att vara ute och röra på sig. Detta är en hund som kräver motion, både fysiskt och psykiskt. Med en älskande och bra ägare får du en otroligt lugn och harmonisk hund som älskar att vara med på allt du gör. Så om du letar efter en rolig, glad och trogen hund kan denna ras helt klart vara något för dig. 

Varför Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Flatcoated retriever hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: