Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Tjeckoslovakisk varghund

Utforska vårt breda sortiment av stilfulla och funktionella hundskyltar som inte bara ger en personlig touch åt din varghund utan som också säkerställer en trygg identifikation. Upptäck det bästa inom hundskyltar och skapa en unik koppling med din tjeckoslovakiska varghund här nedan. Vill du läsa mer? Tryck här.

Stor hund med ursprung i tjeckoslovakien

Tjeckoslovakisk varghund, även känd som ceskoslovenský vlcak, är en fascinerande hundras med ursprung i Tjeckoslovakien. Rasen formades genom en noggrant planerad korsning mellan den tyska herden och den europeiska vargen under 1950-talet. Målet var att framställa en hund med vargens styrka, uthållighet och intelligens, tillsammans med den tyska herdens lyhördhet och arbetskapacitet. Denna ras imponerar med sin slående likhet med vargar, vilket ger dem ett vilt och majestätiskt utseende. Pälsen är tjock och tät med en karakteristisk gråaktig färg, och ögonen är gula med en intensiv och vaksam blick. Tjeckoslovakisk varghund har en välproportionerlig kroppsbyggnad och en atletiskt elegant hållning. 

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos den tjeckoslovakiska varghunden är dess starka anknytning till sin flock och familj. Dessa hundar är lojala, tåliga och självständiga, vilket gör dem till utmärkta följeslagare för aktiva och erfarna hundägare. Trots sitt vargliknande yttre är de oftast vänliga och tillgivna mot sina människor. Intelligens och snabb inlärningsförmåga är andra framstående drag hos tjeckoslovakisk varghund.

Skicklig hund som behöver en aktiv ägare

Dessa hundar trivs när de får mentala utmaningar och är skickliga på att lösa problem. Det är viktigt att erbjuda dem tillräckligt med mental stimulans och fysisk aktivitet för att främja deras välbefinnande. Denna hund är en allsidig ras och har presterat väl inom olika discipliner, inklusive lydnad, agility och spårning. Deras uthållighet och arbetskapacitet gör dem lämpliga för olika aktiviteter och tjänster. För att trivas kräver som bäst krävs det en engagerad ägare som kan tillhandahålla både fysisk och mental stimulans. En aktiv livsstil och tidig socialisering är nyckelfaktorer för att forma en välbalanserad och lycklig tjeckoslovakisk varghund.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: