Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Siberian Husky

I denna kategori hittar du ett brett utbud av Siberian husky hundskyltar! Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt som du vill designa själv så har vi exakt det du letar efter. Vi trycker alla hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, så kvaliteten går inte att klaga på. Vi prioriterar alltind hållbarhet och högsta kvalitet i allt vi gör här på Happy Print. Vill du läsa mer? Tryck här.

Siberian husky hundskyltar - en given skylt i sortimentet!

Siberian huskies är en hund med en lång historia. Denna ras är känd för många saker, bland annat sin tjocka päls och blåa ögon. Dessa hundar var ovärderliga förr i tiden när de drog slädar i extrem kyla. Idag används de inte lika praktiskt, de har däremot behållit sin kärlek till att springa och sin otroliga arbetsmoral. Denna hund passar dig som är ute efter en hund som älskar att vara ute och röra på sig. De har oändligt med energi och älskar att dra släde, jogga eller vara ute i fjällen och vandra. Men kom ihåg att de har en stark jaktinstinkt, så de bör alltid hållas under uppsikt när de är lösa.

Generellt sett är siberian huskies en mycket frisk ras. De kräver regelbunden pälsvård, men den är inte så krävande som man kan tro. Pälsen fälls regelbundet och badas vid behov. Utseendet är nog det som många tycker är mest imponerande hos denna ras. De har en tjock, dubbel päls i antingen svart, grå, sobel, röd eller vit ofta med vita markeringar. I och med deras historia och goda arbetsmoral är denna hund också otroligt muskulös och atletiskt byggd, den är som sagt perfekt för att dra tunga laster.

En hund som kräver motion som ingen annan

Det är också viktigt att veta att siberian huskies är en väldigt social hund som trivs bäst i flock. De är vänliga och mjuka, men kan vara reserverade mot främlingar. Det är viktigt att ge dem gott om motion och mental stimulans för att de ska må som bäst. Kort sagt skulle man definitiv kunna säga att denna ras är en underbar hund, men det är också en hund som kräver tålamod och engagemang. De är inte lämpliga för alla, då de kräver mycket mer motion och aktivering än den normala hunden. Om du är beredd att ge dem den tid och kärlek de behöver, så kan du absolut få en otroligt trogen och rolig hund för livet.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt sortiment av Siberian husky hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: