Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Parkeringsplats

Underlätta för alla boende i ert hus att skapa trivsel och ordning. Med våra parkeringsskyltar kan man välja en färdig skylt, trycka med egen text eller registreringnummer. Vi har ett brett sortiment med parkeringsskyltar i olika stilar och utföranden för att det ska passa in i just din förening, hyreshus eller arbetsplats. Vill du märka upp med en nummerserie eller namn har vi skyltar i egen design som kanske passar in bättre just i ert område. Vill du läsa mer? Tryck här.


Behåll din parkeringsplats för dig själv - läs mer här!

Du vet säkert hur frustrerande det kan vara med en otydlig parkeringsplats. Vi hjälper dig gärna att skapa en tryggare parkering. Vi har skyltar som inte bara bidrar till en smidigare trafik och en säkrare miljö. De gör också i många fall parkeringsplatsen mycket snyggare, och inte minst sagt mer personlig.

Målet hos oss är att du alltid ska hitta det du behöver, oavsett om det gäller privat parkering, en offentlig parkeringsplats eller en parkering längs gatan. Här nedan har vi radat upp fyra klockrena anledningar till varför ni bör välja oss när ni köper parkeringsskyltar:

 • Ökad trafiksäkerhet: Tydliga och väl uppsatta parkeringsskyltar minskar både risken för missförstånd och felparkeringar. Detta bidrar i sin tur till färre olyckor och incidenter – men framförallt, att du får ha din parkeringsplats i fred. 

 • Bättre parkeringsflöde: Sätter du upp tydliga parkeringsskyltar, där det också tydligt framkommer vilka regler och bestämmelser som gäller underlättar din skylt för bilister att hitta rätt, men också parkera korrekt. 

 • Enkel navigering: Vi har inte bara vanliga parkeringsskyltar, vi har också skyltar som kan vägleda och visa vart lediga platser finns såsom pilar, och andra vägledande symboler. Så om du vet att det är jobbigt att hitta en plats utanför dig, varför inte sätta upp en skylt som guidar dem rätt? 

 • Hög kvalitet och hållbarhet: Vi trycker alla våra parkeringsskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. På så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet till dig som kund. Alla våra parkeringsskyltar är tillverkade av tåliga material som klarar av både väder och vind året om. 

Parkeringsskyltar betydelse 

Att förstå parkeringsskyltar och deras eventuella tilläggstavlor är viktigt för att undvika felparkering och böter. Vi är medvetna om att det finns tusentals olika parkeringsskyltar med olika betydelser. Vi är också medvetna om att inte alla vet vad dessa betyder. Därför har vi också i denna kategori valt att gå igenom några av de vanligaste parkeringsskyltarna med tilläggstavlor. Här är några vanliga kombinationer som är bra att ha koll på: 

 • P-skylt med tilläggstavla "Avgift": Indikerar att parkeringen är avgiftsbelagd. Tilläggstavlan kan ange avgiftens storlek, betalningssätt och tider då avgiften gäller. 

 • P-skylt med tilläggstavla "Tidsbegränsning": Anger hur länge du får parkera på platsen. Tilläggstavlan visar oftast maxtiden och eventuella tidsintervall då begränsningen gäller. 

 • P-skylt med tilläggstavla "P-skiva": Visar att du måste använda P-skiva för att parkera. Tilläggstavlan anger oftast maxtiden och tider då P-skiva krävs. 

 • Parkeringsförbudsskylt med tilläggstavla "Gäller ej ...": Anger undantag från parkeringsförbudet, till exempel för boende eller fordon med tillstånd. 

Hos oss hittar du brett utbud av parkeringsskyltar för att du ska kunna skapa en tydlig och korrekt skyltad parkeringsplats som uppfyller alla krav. Önskas en specifik lösning som du inte hittar i sortimentet är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected].

Brett sortiment av parkeringsskyltar

Vi är fullt medvetna om att alla inte har samma behov, därför erbjuder vi ett väldigt varierande utbud. Vi har flera alternativ som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du föredrar den klassiska blå/vita stilen, eller den lite mer uppmärksammade röd/gula design, eller varför inte vår kanske mest populära stil nuförtiden - vår skylt i gammaldags stil. Här nedan har vi listat upp några utav våra mest populära alternativ på senare tid: 

Våra skyltar lämpar sig både för inomhus- och utomhusmiljöer. Du kan också välja våra reflekterande skyltar om du har behov av det. För bästa kvalitet och hållbarhet är våra skyltar uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här.

Parkeringsskyltar av högsta kvalitet

Vilket material du bör välja är upp till dig och ditt behov. Om det är tänkt att din skylt ska stå utomhus kan vi rekommendera en skylt i aluminium. Vi har idag fyra olika material att välja på, för att göra det enkelt för dig att hitta rätt har vi samlat alla tillgängliga material här nedan:

 • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

 • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

 • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

 • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så scrolla upp igen, så lovar vi att inte göra dig besviken.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: