Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Canaan dog

Välkommen till vår exklusiva kollektion av hundskyltar av högsta kvalitet! Här på Happy Print är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av skyltar som inte bara är praktiska utan också stilfulla. För varje hundälskare är dessa skyltar inte bara ett funktionellt tillbehör utan en möjlighet att addera personlighet och karaktär till ditt hem eller trädgård. Vill du veta mer? Tryck här!

Fascinerande hund - läs mer här

Canaan dog har sina rötter i antika tider, där den användes av nomadiska samhällen för olika ändamål. Rasen tjänade som vallhund, vaktare och följeslagare åt människorna i regionen. Dess överlevnadskraft och intelligens gjorde den till en oumbärlig följeslagare för människorna i öknen och de omgivande områdena. Canaan dog är en medelstor hund med en välbalanserad och proportionerlig kroppsbyggnad. Dess yttre är robust och atletiskt, vilket återspeglar dess ursprung som en arbets- och herdehund. Pälsen är tät och dubbelfell med en mångfald av färger, inklusive röd, sand, svart och trefärgad. Dess öron är prickiga och upprätt, och svansen bärs ofta över ryggen. Canaan dog är känd för sin intelligens, självständighet och vaksamhet.  

Dessa hundar är lojala mot sina familjer och har en stark överlevnadsinstinkt. På grund av deras ursprung som vall- och vaktare är de ofta försiktiga och reserverade gentemot främlingar. Trots detta är de tillgiven och följsamma mot sina ägare, och deras naturliga intelligens gör dem snabba att lära sig och anpassa sig till olika uppgifter och situationer. Canaan dog kräver regelbunden träning och stimulans för att hålla sig lycklig och frisk. Dessa hundar trivs bra med mental stimulans och uppskattar utmanande lekar och uppgifter.  

Självständig och hälsosam hund

Eftersom de är självständiga kan de vara lite envisa, så en konsekvent och positiv träning är viktig för att upprätthålla lydighet. Canaan dog är generellt sett en hälsosam ras med få genetiska problem. Med rätt vård och regelbunden veterinärkontroll kan dessa hundar leva upp till 12–15 år. Som alla raser kan de vara benägna för vissa hälsoproblem, såsom höftleds-dysplasi och ögonsjukdomar, men ansvarsfull avel och regelbunden veterinärkontroll kan bidra till att minimera dessa risker. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: