Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bullterrier

På Happy Print förstår vi den unika charmen och personlighet som en bullterrier adderar till ditt hem. Vår samling av hundskyltar är skapade med kärlek och omsorg för att spegla den imponerande och livliga naturen hos dessa underbara följeslagare. Varje skylt är skräddarsydd för att matcha bullterrierns speciella karaktärsdrag och levererar både stil och kvalitet. Vill du veta mer? Klicka här!

En fascinerande hund - läs mer här

Bullterriern är en distinkt hundras känd för sin kompakta muskulösa kropp, karaktäristiska triangulära huvud och en personlighet som kombinerar mod med en kärleksfull natur. Denna ras har sina rötter i 1800-talets England, där den ursprungligen användes för hundkamper. Med tiden har rasen dock utvecklats till en trogen och hängiven sällskapshund. 

Bullterriern har en slående och unik exteriör. Dess mest framträdande drag inkluderar de små, tätt stående öronen och de karakteristiska triangulära ögonen som ger hunden dess särpräglade uttryck. Muskelmassan på dess kropp, särskilt runt nacken och axlarna, är imponerande och ger rasen dess robusta framtoning. Pälsen är kort och slät, vanligtvis i en variation av färger. Personlighetsmässigt är bullterriern känd för att vara livlig, intelligent och trofast. Denna ras är fylld med energi och älskar att vara involverad i familjeaktiviteter. Trots sitt ursprung som stridshund är moderna bullterriers ofta vänliga och sociala mot både människor och andra husdjur. 

Regelbunda veterinärbesök viktigt

Att hålla en bullterrier mentalt och fysiskt stimulerad är avgörande för att främja ett positivt beteende. Denna ras älskar att leka och röra på sig, så daglig motion och utmanande lekar är nödvändiga. Bullterriern är intelligent och svarar väl på positiv förstärkning i träningen. Tidigt socialiseringsarbete är viktigt för att uppmuntra en sund interaktion med andra hundar och människor. Bullterrierägare bör vara uppmärksamma på rasens hälsoproblem, inklusive ben- och hjärtrelaterade frågor. Regelbunden veterinärkontroll och en balanserad kost är viktiga för att säkerställa en lång och hälsosam livslängd för hunden. Pälsvården är minimal, och en enkel borstning räcker för att hålla pälsen i gott skick. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: