Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Aidi

Välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Aidi, en hundras känd för sin vakt och skyddinstinkt. Oavsett om du söker efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja bild så har vi på Happy Print det du letar efter. Vi trycker alla våra skyltar i vår skyltverkstad här utanför Halmstad, på så sätt säkerställer vi alltid högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer om Aidi? Tryck här.

Aidi - en hundras med karaktär, läs mer här!

Aidi, även känd som Chien de Montagne de l’Atlas i sitt hemland Marocko, är en imponerande hundras känd för sin vakt- och skyddsinstinkt. Denna hundras har en rik historia, med sina rötter i Nordafrika, särskilt i Atlasbergen i Marocko. Historiskt sett har dessa hundar använts för att skydda sin ägares tält, ägodelar och boskap mot vilda djur. De användes endast som beskyddare, och i vissa fall även för jakt​​​​.

Aidin kännetecknas av sin starka vaktinstinkt och lojalitet mot sin familj. De är självständiga hundar med stor pondus och är kända för att vara trogna och värdiga tillsammans med sin familj, men misstrogna mot främlingar. De kräver en hundvan ägare och anses inte vara lämpliga som förstagångshund. Dessa hundar är starka, rörliga och fulla av energi, vilket innebär att de behöver daglig motion och mental stimulans. Deras kraftfulla och muskulösa byggnad gör dem till robusta och vaksamma hundar som agerar instinktivt vid fara​​.

Tät och grov päls som skyddar

När det gäller utseende, är Aidin en mellanstor hund med en mankhöjd på ungefär 52-62 cm och en vikt på omkring 20-30 kg. De har en tät, grov päls som skyddar dem mot såväl solljus som kyla och kräver regelbunden borstning och kamning. Aidis päls kommer i en variation av färger, där de vanligaste är svart, brun och fawn​​​​.

Intressant nog, blev den första Aidin registrerad i Sverige år 2008 hos Svenska Kennelklubben. Rasen tillhör gruppen schnauzer, pinscher, molosser, bergshundar och sennenhundar​​. Rasen är ovanlig i Sverige och lämpar sig bäst i lantliga miljöer med stora ytor, snarare än i lägenheter​​.

Varför välja Happy Print?

För de som äger en Aidi, eller är intresserade av att skaffa en, erbjuder Happy Print ett brett utbud av anpassningsbara hundskyltar. Vi specialiserar sig på att trycka skyltar för olika ändamål och har ett stort sortiment som inkluderar "Varning för hunden"-skyltar som kan anpassas med din egen ras och bild. Dessa skyltar är inte bara praktiska utan också ett sätt att visa upp din hunds unika personlighet och egenskaper​.

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: