Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Boxskylt

Skapa din egna boxskylt här. Välj mellan olika alternativ såsom boxskylt, stallskylt och hästskylt, alla tryckta på dibond – ett robust material med en kärna av polyeten och en yta av aluminium. Dibond ger en hållbar skylt som inte rostar, är enkel att montera och har en snygg blank finish. Vi erbjuder självklart bästa möjliga kvalitet, precis som på alla våra produkter. Vill du läsa vårt blogginlägg om boxskyltar? Tryck här.

Personlig boxskylt

Skapa en helt unik skylt med din hästs namn och önskade uppgifter för att ge din stallbox en personlig touch. Här finns ett brett utbud av variationer att välja bland. Innan vi trycker din skylt skickar vi dessutom över ett korrektur, vilket ger dig trygghet i att boxskylten blir exakt som du önskar. Boxskyltar med hästens namn är inte bara praktiska utan också ett charmigt sätt att göra stallet mer mysigt och hemtrevligt.

Material och hållbarhet:

På Happy Print tillverkar vi våra skyltar i dibond, vilket garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet. Varje hästskylt vi producerar representerar en omsorgsfull kombination av hög kvalitet och precision. Vi tillverkar våra boxskyltar internt i vår egna skyltverkstad här i Sverige, vilket inte bara säkerställer högsta standard utan också ger dig möjligheten att skapa en boxskylt skräddarsydd efter dina specifika behov.

Nästa gång du funderar på att förbättra din gård eller stall med en skylt eller hästskylt, uppmanar vi dig att reflektera över den känsla och historia du vill förmedla. En välinvesterad hästskylt blir inte bara en unik dekoration utan också en minnesvärd del av din hästmiljö, som öppnar dörrar och hälsar alla välkomna till hästarnas värld.
 

Design och stil:

Utformningen av en skylt är av lika stor vikt som valet av material. Den är en möjlighet att skapa något som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande. Designen kan skräddarsys för att återspegla hästens personlighet, ägarens specifika preferenser eller gårdsstilen. Från klassiska namnskyltar till mer konstnärliga och kreativa skyltar med motiv eller inspirerande citat finns det otaliga möjligheter att skapa en unik estetik för varje box. Det handlar inte bara om att identifiera platsen, det är också ett sätt att förmedla en känsla och skapa en visuell berättelse som kompletterar hela stallets atmosfär.

 

Personliggöring med namn:

Att införliva hästens namn på boxskylten är inte bara en vanlig praxis utan också en meningsfull sådan. Det ger inte bara en enkel identifiering av hästen utan skapar också en personlig koppling mellan hästen och dess hemmiljö. Genom att använda olika skrifttyper och stilar i namnet på boxskylten kan man ytterligare förstärka den övergripande estetiken och unika karaktären hos varje hästs personliga utrymme. Den individualiserade touchen av ett namn på skylten gör varje box unik och skapar en känsla av intimitet och ägande för både hästägaren och dem som interagerar med hästen dagligen.

 

Funktionell information:

Förutom att vara en dekorativ detalj kan en boxskylt också fungera som en informativ resurs. Den kan innehålla praktisk och funktionell information om hästens individuella behov, eventuella dietrestriktioner eller specifika instruktioner för skötsel och omvårdnad. Denna aspekt av skylten blir särskilt värdefull för stallpersonal och besökare som behöver ha tillgång till relevant information när de interagerar med hästen. Att inkludera sådan praktisk information på skylten inte bara underlättar daglig hantering utan skapar också en öppen och transparent kommunikation kring hästens välbefinnande och vård, vilket är avgörande för en framgångsrik hästhantering.

 

Säkerhet, enlighet och synlighet:

Din skylt bör vara tydlig och synlig för att underlätta hanteringen och navigeringen i stallet. Reflekterande material eller väl valda färger kan öka skyltens synlighet, särskilt under sämre ljusförhållanden. Om det finns flera boxar i stallet kan en enhetlig design eller tematisk sammanhållning mellan boxskyltarna skapa en enhetlig och attraktiv helhet för stallets utseende.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: