Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Parkeringsskyltar för hemmet och arbetsplatsen

Vad är en parkeringsskylt?

Alla behöver markera platser där man får/inte får parkera oavsett om man är företag, privatperson eller förening och det ska göras med rätt parkeringsskylt. Det finns flera bra exempel där vi har nytta av rätt parkeringsskyt, t.ex visa "var parkerar kunder och var personal", visa vilka parkeringsplatser som är förhyrda eller visa helt enkelt om en parkeringsplats är privat eller allmän. En annan viktig parkeringsskylt är de för rörelsehindrade och de som berättar om förbjuden parkering. Helt enkelt, rätt parkeringsskylt skapar ordning på parkeringen.

Parkeringsskyltar på Happy Print

Vi har parkeringsskyltar för både hemmet och arbetsplatsen. Tar någon din parkeringsplats? Vill du ha tillbaka den? En P-skylt på din parkering kan hjälpa till. Vi har både roliga, seriösa & hotfulla parkeringsskyltar! 

Vi har parkeringsskyltar med eget bilnr registreringsnummer, lägenhetsnummer, elladdskyltar, t24 skyltar, elbil, laddstation, laddplats.

Om du inte hittar en parkeringsskylt du gillar - hör av dig till oss, vi gör nya motiv hela dagarna och hjälper gärna till om du har speciella önskemål för skyltar till parkeringsplatsen. Har du en bostadsrättsförening har vi många skyltar som passar på parkeringen, men också i hela området.

Har du förresten sett våra skyltar i gammaldags "emalj" stil? Detta kan vara ett alternativ om man vill ha en lite finare skylt som passar bättre in i omgivningen vid ett fint hus eller på ett ställe där blå/vita eller gul/röda skyltar stör. Vi har både färdiga mallar samt skyltar där du kan skriva din egen text.

Våra parkeringsskyltar finns i flera olika material, som tex plan aluminium, bockad aluminium, plast eller som en dekal (klistermärke). Du kan också välja reflekterande skyltar om du har behov av det. Våra parkeringsskyltar i plan aluminium har hål i hörnen för att vara lätta att skruva upp. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: