Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Rökning förbjuden skyltar

I Sverige är det strikt förbjudet att röka på offentliga platser, såsom restauranger, tågstationer, busshållplatser och inomhusmiljöer på arbetsplatser. Även rökning på uteserveringar där mat serveras eller på lekplatser är otillåtet. För att efterleva dessa rökförbud och främja rökfria miljöer är det avgörande att installera tydliga "Rökning Förbjuden" skyltar på väl synliga platser, både inomhus och utomhus. Här nedan hittar du både roliga, seriösa och personliga rökning förbjuden-skyltar. Vill du läsa mer? Tryck här.

Rökning förbjuden skylt - inte alltid varit en självklarhet...?

Resan mot rökfrihet har varit en historisk kamp för folkhälsan. På 1600-talet kunde ingen föreställa sig dagens "Rökning Förbjuden" skyltar, men de representerar nu en nödvändig och positiv förändring. Det var inte förrän på 1970-talet som rökförbud började bli en global norm, och sedan dess har det utvecklats till en viktig del av offentliga hälsoinsatser.

Våra "Rökning Förbjuden" skyltar går utöver att bara informera om regler – de är viktiga verktyg för att skapa rökfria zoner och trygga platser. Genom att placera dessa skyltar markerar du inte bara respekten för rökfria områden utan styr också bort från onödiga konflikter. Välj mellan olika stilar och material för att matcha din unika miljö. Från subtila aluminiumskyltar till livfulla dekaler – vi har det du behöver för att göra "Rökning Förbjuden" till en självklar del av din vardag. Låt oss tillsammans ta ett steg mot en rökfri framtid. Beställ dina "Rökning Förbjuden" skyltar idag och vara med och forma en hälsosam och respektfull miljö för alla.

 

Rökning förbjuden skyltar bidrar till positiva hälsoeffekter

Dessa rökning förbjuden skyltar spelar en central roll i att informera besökare och minimera risken för konflikter mellan rökare och icke-rökare. Att sätta upp "Rökning förbjuden" skyltar skapar medvetenhet om gällande regler och underlättar skapandet av hälsosamma och trygga områden. För de som vill skräddarsy informationen ytterligare erbjuder vi även skyltar som "Rökruta" eller pilskyltar som tydligt visar rökningens tillåtna områden, vilket kan vara särskilt användbart för att skapa klara riktlinjer på specifika platser.
 
En av de mest betydande hälsofördelarna av rökfria områden är den minskade risken för passiv rökning. "Rökning Förbjuden" skyltar signalerar inte bara en regel utan också en aktiv satsning för att skydda alla som befinner sig i närheten från farorna med passiv rökning. Det är av extra stor betydelse på offentliga platser med många besökare. Genom att introducera rökfria områden förbättras luftkvaliteten och skapar en hälsosammare miljö.

Tobaksrök innehåller ett antal farliga ämnen, och genom att begränsa dess närvaro genom "Rökning Förbjuden" skyltar förbättras luftkvaliteten avsevärt. Detta har en direkt påverkan på andningsvägarna och kan minska risken för luftvägssjukdomar och allergier. Att stödja och efterleva rökfria regler skapar en miljö som uppmuntrar hälsosamma beslut. Genom att främja en medvetenhet om de positiva hälsoeffekterna blir dessa skyltar en drivkraft för att skapa en kultur där hälsa och välbefinnande prioriteras.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: