Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Belgisk vallhund / Malinois

Välkommen till vår kategori dedikerad till den belgiska vallhunden, en otroligt imponerande hundras som bär på en rik historia. På Happy Print har vi något för alla, vare sig du letar efter en varningsskylt, något roligt och skämtsamt, eller en personlig skylt där du själv kan välja bilden så löser vi det med stil och omtanke. Vi är också noga med att alla skyltar håller absolut högsta kvalitet, vi trycker alla våra skyltar i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Vill du veta mer? Tryck här.


En hund med rik historia - läs mer här!

Den belgisk vallhunden är en ras som bär på en rik och händelserik historia, dess imponerande förmåga sträcker sig långt bortom att bara vara en hundras. Den representerar en synnerligen intelligent och allsidig följeslagare, vilket gör den till det optimala valet för den ägaren som söker en hängiven partner med enastående arbetskapacitet. Denna ras har genom åren bevisat sig vara mycket mer än en fyrbent vän.

Belgisk Vallhund har, med sitt ursprung som arbetshund och herdehund, förfinat sina färdigheter för att bli en av de mest eftertraktade raserna för olika ändamål. Dess intelligens är enastående och de syns i dess snabba inlärningsförmåga och förmåga att utföra komplexa uppgifter. Men utöver det praktiska är Belgisk Vallhund även känd för sin förmåga att skapa starka känslomässiga band med sina ägare. Det är en lojal partner som delar glädjeämnen, stöder under svåra stunder och är alltid redo att delta i olika äventyr och aktiviteter.

Vad är skillnaden mellan de olika varianterna?

Den belgiska vallhunden har som sagt en rik historia och har utvecklats för att utföra många arbetsuppgifter.
Denna mångfald återspeglas i vårt sortiment av fyra distinkta varianter: 
  • Belgisk Vallhund Groenendael: Med sin långa, svarta päls och eleganta utseende är Groenendael en visuellt imponerande variant som lockar uppmärksamhet.
  • Belgisk Vallhund Laekenois: Laekenois utmärker sig genom sin sträva päls och charmiga utseende, de är även kända för sin skärpa och intelligens.
  • Belgisk Vallhund Malinois: Malinois är känd för sin atletiska byggnad och höga intelligens, vilket gör dem till en utmärkt arbetshund, särskilt inom polis- och militärtjänst.
  • Belgisk Vallhund Tervueren: Med sin vackra mahogny- och svartmaskade päls och eleganta utseende är Tervueren en sofistikerad och mångsidig variant.
Dessa olika varianter erbjuder unika egenskaper och fördelar, men de delar alla på en gemensam tråd av intelligens, lojalitet och arbetsvilja. Oavsett om du letar efter en pålitlig följeslagare, en arbetspartner eller en hund för tävling och sport, har den belgiska vallhunden alltid något att erbjuda.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: