Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Border collie

På Happy Print vi har ett brett soritment av hundskyltar och i denna kategori har vi samlat alla hundskyltar skapade för Border collien, en hundras som anses av många vara den smartaste hundrasen i hela världen. Oavsett om du letar efter en roilig, en varningsskylt eller en skylt där du vill välja din egen bild har vi allt du kan tänka dig. Vi håller dessutom alltid högsta kvalitet, då vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Vill du läsa mer om Border collien? Tryck här.

Vänlig och skötsam hund - läs mer här!

Border Collie är inte bara en vacker hund, utan också en otroligt bra arbetskamrat och trogen vän. Rasen härstammar från gränsregionerna mellan England och Skottland, där de i århundraden har hjälpt herdar att valla får. Deras intelligens och arbetsförmåga är helt otroliga, och Border Collien anses av många vara världens smartaste hundras. Border collies är fulla av energi och älskar att ha en uppgift att göra. De utmärker sig i vallning, lydnadsträning, agility och en mängd andra aktiviteter som kräver både fysisk och mental stimulans. Deras blick som verkar kunna hypnotisera får, är egentligen en laserfokuserad koncentration på uppgiften. 

Trots sin arbetsmoral är Border collien en fantastisk sällskapshund. De är lojala och tillgivna mot sin familj, och älskar att leka och gå på äventyr. Deras intelligens gör dem lätta att träna, vilket skapar ett starkt band mellan hund och ägare. Om du överväger att skaffa en Border collie, var beredd på en aktiv livsstil. De behöver regelbunden motion och mental stimulans för att som bäst. Långa promenader, lekstunder och hundsporter som agility är utmärkta sätt att hålla denna ras glad och frisk. 

En frisk ras som kräver mycket tid och engagemang

Border Collies är generellt sett en frisk ras, men som alla hundar kan de vara benägna för vissa hälsoproblem. Regelbundna veterinärbesök och en hälsosam livsstil är viktigt. Pälsen kräver inte extrem skötsel, men regelbunden borstning hjälper till att hålla den frisk och glänsande. Om du letar efter en intelligent, energisk och lojal följeslagare som älskar äventyr, kan Border collien vara den perfekta hunden för dig. Men kom ihåg att de kräver mycket tid, engagemang och motion. 

Här är några saker att tänka på: 

  • Motion: Border Collies behöver regelbunden motion och mental stimulans. 
  • Träning: De är intelligenta och lätta att träna, men behöver konsekvent träning. 
  • Uppgifter: De behöver en uppgift att fokusera på, annars kan de hitta på egna "jobb" som kanske inte är så uppskattat. 
  • Pälsvård: Regelbunden borstning behövs för att hålla pälsen frisk. 
  • Hälsa: Regelbundna veterinärbesök rekommenderas. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Våra hundskyltar kombinerar både stil och personlighet, så utforska vårt varierade utbud här ovan och ge din border collie den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: