Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bullmastiff

Utforska vår samling av högkvalitativa hundskyltar som hyllar Bullmastiffen. Dessa skyltar kombinerar stil och hållbarhet för att reflektera rasens unika egenskaper - från deras karakteristiska utseende till deras lojalitet och lugna natur. På Happy Print garanterar vi alltid högsta kvalitet, vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Vill du läsa mer? Tryck här!

Vill du lära dig mer?

Bullmastiff är en imponerande och kraftfull hundras som länge har varit känd för sin storslagna framtoning och exceptionella egenskaper som sällskapsdjur. Med en imponerande kropp och en lugn, självsäker attityd har bullmastiffen vunnit hjärtan världen över. Denna robusta ras härstammar från Storbritannien, där den ursprungligen avlades för att fungera som vakthund på gods och egendomar. Korsningen av bulldoggen och mastiffen resulterade i en hund med en imponerande styrka och mod, vilket gjorde den till en idealisk vakt och beskyddare. 

Bullmastiffen är dessutom känd för sin lojalitet gentemot sin familj och dess förmåga att vara en kärleksfull kamrat. Trots sitt kraftfulla yttre är de ofta milda och lugna inomhus, vilket gör dem till utmärkta sällskapsdjur. Deras intelligens och lydnad underlättar träning och skapar en harmonisk relation mellan hunden och dess ägare. En karakteristisk egenskap hos bullmastiffen är dess imponerande huvud och karakteristiska mörka mask. Deras korta, släta päls kräver minimalt underhåll, vilket gör dem relativt lättskötta. Trots sin stora storlek är de ofta försiktiga och följsamma, särskilt gentemot barn. För de som söker en pålitlig, stark och kärleksfull följeslagare är bullmastiffen en fantastisk ras med en imponerande historia och en unik charm. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: