Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Trädfällning/Avverkning

Skyltar för trädfällning / avverkning

Vid avverkning av träd och skog gäller det att följa de svenska reglerna kring uppmärkning och skyltning för att undvika olyckor och personskador. Förutom att det är lagstadgat att skogsmark ska avverkas på ett säkert sätt, så är det också en viktig del av skogsbruket att ta hänsyn till säkerheten för både personal och allmänhet.

Enligt de svenska reglerna ska en varningsskylt sättas upp vid avverkningsplatsen för att informera allmänheten om att det pågår arbete. Skylten ska vara lätt synlig och det är också viktigt att skylten är lätt att förstå och att den är skriven på svenska.

För att minimera risken för personskador är det också viktigt att använda andra typer av uppmärkning, till exempel avgränsningsband eller plankor, för att markera området där avverkning pågår. Dessa ska placeras runt hela arbetsområdet och vara lätt synliga för allmänheten.

Det är också viktigt att tänka på säkerheten vid själva avverkningen. Motorsågskörkort är obligatoriskt för den som vill använda motorsåg vid avverkning, och det är också viktigt att följa alla säkerhetsföreskrifter som gäller för användningen av en sådan maskin.

Sammanfattningsvis är det mycket viktigt att följa de svenska reglerna kring uppmärkning och skyltning vid avverkning av träd och skog för att undvika olyckor och personskador. Detta är en viktig del av skogsbruket och det är också lagstadgat att skogsmark ska avverkas på ett säkert sätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: