Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Alaskan Malamute

Välkommen till våra kategori dedikerad till rasen "Alaskan malamute". Oavsett om du söker en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja bild så har vi på Happy Print det du behöver. Vi trycker alla skyltar utanför Halmstad i vår skyltverkstad, på så sätt säkerställer vi högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du veta mer om denna hund? Tryck här.

Alaskan malamute - en otrolig hundras, läs mer här!

Från Alaskas snötäckta landskap kommer hundrasen Alaskan malamute, med sitt fascinerande utseende och robusta kropp, har denna ras en otroligt lång och häftig historia. Redan på 1700-talet beskrev ryska valfångare och pälsjägare inuitfolkets starka draghundar, förfäderna till den moderna malamuten. Under guldfebern på 1800-talet korsades dessa hundar med andra raser för att skapa snabbare draghundar, vilket ledde till en minskning av den ursprungliga malamuten. En räddningsaktion inleddes därför i USA under 1930-talet, vilket ledde till att rasen erkändes av den amerikanska kennelklubben. 

Alaskan malamute är fortfarande en aktiv draghund och används än idag för att dra tunga slädar i snöiga landskap. Rasen utmärker sig genom sin styrka, uthållighet och förmåga att samarbeta i team. Den tjocka pälsen skyddar mot både kyla och väta. I övrigt är det en väldigt vänlig och social hund som trivs i mänskligt sällskap. Rasen kräver konsekvent ledarskap och kan vara dominant mot andra hundar. Den saknar vaktinstinkt och är inte lämplig som vakthund. Rasen har en stark flockkänsla och trivs bäst i en aktiv familj. 

Alaskan malamute hundskyltar

På Happy Print hittar du ett brett utbud hundskyltar, en Alaskan malamute hundskylt är svårslaget om du äger en sån här hund. Just när det kommer till de större raserna kan det vara bra att varna eller uppmärksamma folk som går förbi, och vilket bättre sätt finns det än hundskyltar hos oss på Happy Print?

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Alaskan malamute hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: