Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Mops

Stig in i en värld av charm och humor med vår exklusiva samling av hundskyltar för mopsar. Vår breda och högkvalitativa kollektion är skräddarsydd för att fånga den lekfulla andan och unika personlighet som definierar mopsen. Oavsett om du letar efter en rolig varningsskylt eller en stilfull skylt som hyllar denna älskvärda ras, hittar du det perfekta uttrycket för din mops. Vill du meta mer om Mopsen? Tryck här.

En hundras från antika Kina - läs mer här!

Mopsen är en hundras med anor som sträcker sig tillbaka till det antika Kina där den ansågs vara en favorit bland kinesiska kejsare. Denna lilla ras har utvecklats till en populär sällskapshund med sina unika fysiska drag och charmiga personlighet. Fysiskt kännetecknas mopsen av sitt karaktäristiska rundade ansikte, stora, uttrycksfulla ögon och sin korta nos. De har en kompakt kropp med en robust byggnad och en distinkt krökt svans över ryggen. Mopsens päls är kort och slät, och färgerna varierar, inklusive fawn, svart och silver. 

Mopsar är kända för sitt vänliga och kärvänliga temperament. De älskar att vara stå i centrum och trivs i familjemiljöer. Denna ras är oftast social, tolerant mot barn och andra husdjur, vilket gör dem till utmärkta kompisar för olika hushåll. När det gäller träning behöver mopsar inte extrem fysisk aktivitet. Deras korta nos kan dock göra dem känsliga för värme, så det är viktigt att vara försiktig med ansträngande aktiviteter i varmt väder. 

Mops - en underbar ras med charmig personlighet

Mopsar kräver regelbunden borstning för att hantera pälsen och kan ha svårt med viktproblem, så en balanserad kost och lämplig motion är viktigt för att hålla dem friska och glada. Det är också viktigt att hålla veckorna i deras ansikte rena och torra för att förebygga hudproblem. Kort sagt så kan man med säkerhet säga att mopsen är en underbar ras med en rik historia och en charmig personlighet, så om du inte redan har en mops och funderar på att köpa en så tycker vi du definitivt bör göra det. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: