Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Staffordshire bullterrier - Staffe

Stig in i en värld av styrka och charm med den underbara Staffordshire Bullterrier, eller "Staffe" som den kärleksfullt kallas. På Happy Print välkomnar vi dig till ett exklusivt sortiment av skräddarsydda hundskyltar som ägnas åt denna fantastiska ras. Varje skylt är konstfullt designad för att fånga Staffens unika personlighet. Denna förtjusande hund förtjänar att stråla på många härliga skyltar och vi är glada att dela denna värld av kärlek och karaktär med dig. Vill du läsa mer om Staffen? Tryck här.

Lär dig mer om "Staffen" här

Staffordshire Bullterrier, ofta kallad "Staffie," är en kraftfull och kärleksfull ras med rötter i 1800-talets England. Deras muskulösa byggnad döljer ett hjärta fyllt av vänlighet och lojalitet. Med en distinkt kluven personlighet är dessa hundar inte bara robusta arbetshundar utan även hängivna familjemedlemmar. Staffordshire Bullterriern föddes ur korsningar mellan bulldoggar och terriers, ursprungligen skapade för hundkamper. Trots deras historiska koppling till detta tragiska ändamål, har rasen utvecklats till att bli en underbar sällskapshund och familjevän. 

 

Muskuläs hund med brett leende

Med en muskulös kropp, breda käkar och distinkta "smile" är Staffien omisskännlig. Deras kraftfulla utseende döljer dock en mjuk och kärleksfull natur. Kort päls i olika färger och deras breda leende ger dem ett charmigt uttryck. Staffordshire Bullterrier är känd för sin kärlek till människor. Trots sitt tuffa yttre är de lekfulla, lojala och tåliga. Deras intelligens och smidighet gör dem till framstående följeslagare och de trivs både med aktiva utmaningar och mysiga stunder i familjens knä. 

 

Staffien är känd för att vara en fantastisk familjehund. Deras hängivenhet mot barn och vänlighet gentemot andra husdjur gör dem till en kär familjemedlem. En bra balans mellan energi och lugn gör dem passande för olika livsstilar. Med rätt omvårdnad och regelbunden motion kan Staffordshire Bullterrier leva ett långt och hälsosamt liv. Trots deras robusta byggnad är de benägna att vissa genetiska hälsoproblem, så regelbundna veterinärbesök är viktiga. 
 

Varför välja oss på Happy print?

Välj Happy Print för att vi förenar högkvalitativa produkter med en passion för varje hundras. Genom vår dedikation till design och funktionalitet blir varje hundskylt ett unikt mästerverk, skräddarsytt för att hylla din Staffordshire Bullterrier. Vi strävar efter att erbjuda inte bara produkter utan en kärleksfull och personlig upplevelse för varje stolt hundägare.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: