Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Skylt Cane Corso

Vår kollektion sträcker sig över olika stilar och design, från charmiga och lekfulla till eleganta och informativa skyltar. Varje produkt i vårt sortiment är noggrant utvald för att möta höga standarder av hållbarhet och estetik. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en personlig hälsning eller något annat, har vi skylten som passar perfekt för ditt behov. Vill du veta mer? Tryck här!

En stor och majestätisk hund - läs mer här

Cane corso, en imponerande och majestätisk ras som härstammar från Italien, bär på en fascinerande historia och en imponerande kombination av styrka och elegans. Denna ras, som ibland kallas "Italiensk mastiff," har inte bara varit en pålitlig arbetshund genom århundraden utan har också blivit en omtyckt följeslagare för de som uppskattar dess lojalitet och distinkta utseende. Denna ras har som sagt sina rötter i antikens Rom där den användes som krigshund, vaktare och herdehund. Rasens namn härstammar från det latinska ordet "cohors," vilket betyder "beskyddare" eller "vaktare." Under århundradena har cane corso bevarat sin roll som en mångsidig och pålitlig arbetshund, men har också blivit en omtyckt familjemedlem. 

Cane corso är kraftfull och muskulös med en imponerande byggnad. Dess välbalanserade proportioner och atletiska kroppsform ger den ett majestätiskt utseende. Huvudet är stort och brett med karakteristiska droppformade ögon och triangulära öron. Pälsen är kort, tät och glänsande och kan vara i olika färger, inklusive svart, fawn och grå. Troget sitt ursprung som vaktare och beskyddare är cane corso känd för sin lojalitet och styrka. Denna ras är intelligent och snabb att lära sig, vilket gör den relativt lätt att träna för erfarna hundägare. Trots sitt kraftfulla yttre är cane corso är också känd för sin kärlek och hängivenhet gentemot sin familj, och kan vara en lugn och avslappnad kompis när den är inomhus. 

Regelbunda veterinärbesök viktigt

Som en energisk och intelligent ras kräver cane corso regelbunden träning och mental stimulans. De trivs med utmanande uppgifter och aktiviteter som håller dem fysiskt och mentalt stimulerade. Cane corso är generellt en hälsosam ras, men precis som alla raser är de benägna för vissa genetiska hälsoproblem, inklusive höftledsdysplasi och ögonsjukdomar. Regelbundna veterinärkontroller och en hälsosam livsstil är avgörande för att maximera deras livslängd, som vanligtvis ligger mellan 10 och 12 år. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: