Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Dansk spids hundskyltar

Varmt välkommen till våra kategori för hundrasen Dansk spids. Här hittar du massor av Dansk spids hundskyltar, oavsett om du letar efter en varningsskyltar, en rolig skylt eller en skylt som du vill designa själv så har vi det du letar efter. Vi trycker dessutom alla skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt garanterar vi alltid högsta kvalitet. Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.

Dansk spids hundskyltar - läs mer om den här!

Denna ras är, som alla redan har listat ut från Danmark till en början. Det är en mycket populär ras i Danmark, men även en vanlig ras i de nordiska grannländerna. För er som redan äger en vet hur rolig och livlig denna ras är, det är en mångsidig ras som trivs lika bra som gårdshund eller vakthund. Oavsett hur du gör kommer denna hund alltid bli en älskad familjemedlem. 

Dansk spids har många bra egenskaper. Inte nog med att den är otroligt trevlig att kolla på, så är den också väldigt livlig och alert. Denna ras är full av energi och nyfikenhet, den älskar att leka och att hitta på nya saker – perfekt för ägaren som älskar promenader och utflykter. Rasen är också känd för sitt vänliga och snälla temperament. Den trivs mycket bra som familjehund och gillar att vara runt barn och familj. Trots sin relativt lilla storlek så har denna ras en stark vaktinstinkt.

Perfekt familjehund 

Med rätt träning och inställning kan denna hund lära sig en mängd av olika tricks och kommandon. Det är en väldigt smart hund, så delar du samma passion för att lära dig nya saker som rasen själv så kommer ni att komma långt. Utseendemässigt är detta en medelstor ras med en tjock, dubbel päls. Pälsen är i de allra flesta fall helt vit, men i vissa fall kan den också ha en svag cremefärgad nyans. 

Dansk spids har funnits i århundraden och användes förr i tiden till en mängd olika ändamål. Rasen har haft många namn under århundradena, bland annat grönlaenderspids, ulvenspids och samojedespids. Det var först i slutet på 1900-talet som man inledde ett stort avelsarbete för att återskapa och bevara rasen. Detta resulterade i att rasen officiellt erkändes för första gången 2003 av den danska kennelklubben. Så om du letar efter en livlig och rolig familjehund kan detta vara rasen för dig och din familj. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så kolla in vårt utbud av "Dansk spids hundskyltar" här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: