Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Shiba

Välkommen till vår kategori där vi har ett brett utbud av Shiba hundskyltar! Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du själv vill välja din egen bild så har vi på Happy Print det du letar efter. Vi trycker alla våra hundskyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt garanterar vi högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer om Shiban? Tryck här.

Shiba hundskyltar - ett måste i sortimentet

Shiba, en av Japans nationalraser, har en otroligt rolig historia som sträcker sig tillbaka till jakten på småvilt och fågel. Under en period av korsningar med engelska hundar riskerade den renrasiga Shiban att försvinna, men tack vare engagerade jägare och yrkesfolk återupplivades rasen och fick officiell status redan år 1937. Idag har Shiban blivit en populär sällskapshund, därför väntade vi inte länge innan vi la till Shiba hundskyltar i vårt sortiment. Denna ras är längre alltså inte bara kända i Japan utan i hela världen. Den har än idag behållt sin ursprungliga charm och intelligens, vilket gör den till en väldigt aktiv och rolig hund att umgås med. 

Hur är Shiba som hund?

Shiba är stolt, självständig och vänlig, men kan vara reserverad mot främlingar. Den är alert, nyfiken och har en stark känsla för kroppsspråk. Att ha grundläggande kunskaper om hundens beteende är därför en stor fördel för att skapa en stark relation med din Shiba. Rasen är trofast mot sin familj, intelligent och lättlärd, och svarar bäst på positiv förstärkning och humor. Shiban är en liten och proportionerlig hund med en stark och muskulös kropp. Mankhöjden för hanar ligger mellan 38,5 och 41,5 cm och för tikar mellan 35,5 och 38,5 cm. Pälsen finns i tre färger: röd, svart, och sesam. Den är lättskött och kräver endast borstning en gång i veckan. 

Shiba är en aktiv hund som behöver både fysisk och mental stimulans. Regelbundna promenader, lekar och spårning är utmärkta aktiviteter för att hålla din shiba glad och frisk. Rasen har en otrolig förmåga att slappna av och vara lugn i hemmet, vilket gör den till en perfekt kompanjon för både aktiva och mer stillsamma livsstilar. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Så ge din Shiba den uppmärksamhet den förtjänar och köp en Shiba hundskylt hos oss idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: