Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Borzoi

På Happy Print har vi ett brett utbud av hundskyltar, och i denna kategori har vi valt att fokusera på hundrasen Borzoi - en lojal hundras som trivs bäst i ett lugnt och kärleksfullt hem. Oavsett om du söker en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt där du vill välja din egen bild så har vi allt du behöver. Vi håller dessutom alltid högsta kvalitet, då vi trycker alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad. Vill du veta mer om Borzoi? Tryck här!

Rolig hund att äga - läs mer här

Borzoi, även känd som den ryska varghunden, har en lång och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka nio århundraden i Ryssland. Denna majestätiska ras har spelat en viktig roll i rysk kultur och har älskats av tsarer, adelsmän och berömda författare som Ivan den förskräcklige, Peter den store, Nikolaj II, Pusjkin och Turgenjev. Under 1800-talet upplevde rasen sin blomstringstid med hundratals hundar i de ryska adelsmännens kennlar. I Sverige används Borzoi idag främst som en trevlig och tillgiven sällskapshund. Rasen har bevarat sitt fina flockbeteende och är intelligent, klok och självständig. Den arroganta sidan, som en gång användes för att ignorera "löjliga situationer" under jakten, ses idag som ett charmigt karaktärsdrag. 
 

Stor hund som imponerar med sin storlek

Borzoi imponerar med sin storlek, silkeslena päls och vackra färger. Mankhöjden varierar mellan 68 och 85 cm och vikten kan ligga mellan 25 och 60 kg. Alla färger och färgkombinationer är tillåtna, oftast enfärgade eller fläckar på vit botten. Pälsen kräver viss skötsel med borstning ett par gånger i veckan och bad vid behov. Under fällningsperioderna behöver man vara extra flitig för att undvika "pälsråttor" i hemmet. 
 
Borzoi har ett tydligt hundspråk och är bra på att läsa andra hundar. Den skäller sällan och kan vara reserverad mot främlingar. Motionera inte hunden direkt före eller efter utfodring för att undvika magomvridning. Borzoi har en stark jaktlust, vilket bör beaktas vid träning och socialisering. Den stora pälsen kräver viss skötsel, speciellt under fällningsperioderna. Om du söker en intelligent och trogen följeslagare med en fascinerande historia kan en Borzoi vara den perfekta hunden för dig. 

 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: