Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Chesapeake bay retriever hundskyltar

Välkommen till våra kategori dedikerad till hundrasen Chesapeake bay retriever. Oavsett om du letar efter en varningsskylt, en rolig skylt eller en skylt du vill designa själv så har vi på Happy Print exakt det du letar efter! Vi trycker dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi alltid garantera högsta kvalitet! Vill du läsa mer om rasen? Tryck här.

Chesapeake bay retriever hundskyltar - läs mer om rasen här!

Denna ras är en väldigt energirik och lekfull hundras som från en början avlades för att apportera sjöfågel i det otroligt kalla och isiga vattnet i Chesapeake Bay, USA. Chesapeake bay retriever har därför en väldigt tjock och vattenavvisande päls, samtidigt som den har en väldigt stark simförmåga. Detta gör den till den perfekta hunden för att hämta vild i alla väder. Idag är Chesapeake bay retriever inte bara en skicklig jakthund, den är också en älskad familjemedlem världen över.  

Denna ras passar extra bra i familjer som gillar utomhusaktiviteter och långa promenader. Den älskar att vandra, springa och leka. Den är dessutom en hund som är mycket lätt att träna, i och med deras otroliga intelligens och arbetsvilja i alla lägen. Rasen är känd för många saker, men framförallt för sin starka lojalitet mot sin familj. De bildar alltid väldigt starka relationer med sina ägare och står alltid reda om fara skulle uppstå. Däremot så kan de vara ganska reserverade emot främlingar, med rätt träning dock kan även denna ras bli en väldigt vänlig och social hund.  

Detta är en ras som kräver en hel del motion. För att den ska må som bäst behöver den både regelbunden motion, men även mental stimulans är viktigt för att den ska må bra. Så om du är en aktiv person som älskar äventyr kan denna ras vara det perfekta valet. Chesapeake bay retriever kommer alltid vilja följa med, vart du än bestämmer dig för att gå. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så checka in vårt utbud av Chesapeake bay retriever hundskyltar här ovan och ge din hund den uppmärksamhet den förtjänar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: