Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Beauceron

Välkommen till vår Beauceron-kategori. Vi har ett brett sortiment av hundskyltar, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av beauceron skyltar. Oavsett om du söker en rolig skylt, en varningsskylt, eller en skylt där du vill väljaa din egen textt så har vi något som passar alla hundälskare. Vi gör dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, på så sätt kan vi säkerställa högsta kvalitet i allt vi gör. Vill du läsa mer? Tryck här.

En otroligt förtroende givande ras - lär dig mer här!

Beauceron, en hundras med sina rötter djupt förankrade i Frankrike. Denna ras har historiskt spelat en avgörande roll som herdehund och boskapsvaktare. Deras robusta och kraftfulla kroppsbyggnad har gjort dem till utmärkta ledare och hanterare av boskap, och deras lojalitet mot människorna de tjänar har cementerat deras rykte som ovärderliga arbetskamrater.
 
Den Beauceron som nu präglar rasstandarden är känd för sin imponerande och välbalanserade kroppsbyggnad. Deras dubbelpäls ger dem en vacker och underhållningskrävande päls. Med en distinkt framtoning och intelligenta ögon strålar Beauceron av stolthet och pålitlighet, vilket gör dem till en synnerligen förtroendeingivande ras. Beaucerons är inte bara känd för sin fysiska utmärkelse utan även för deras vänliga och lojala temperament.
 

Intellegent och lojal hund

Med sin intelligens och arbetsvilja kräver Beauceron en engagerande och utmanande träning. Dessa hundar älskar att vara aktiva och trivs i situationer där de får utlopp för fysisk och mental stimulans. Regelbunden motion och träning är nyckeln till att hålla dem lyckliga och bibehålla deras övergripande hälsa. Deras mångsidighet sträcker sig från att vara en effektiv arbetskamrat till att bli en hängiven familjemedlem. Med en Beauceron vid din sida får du inte bara en fyrbent vän utan en förtrogen partner som är redo att dela både arbete och kärlek.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: